Ana SayfaÜnlülerBircan Bali'den, Demet Akalın ve Okan Kurt ile İlgili Şok İddia!

İlgili Postlar

Bircan Bali’den, Demet Akalın ve Okan Kurt ile İlgili Şok İddia!

Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programı sunucularında Bircan Bali Demet Akalın ile eski eşi Okan Kurt hakkında şok edici bir iddiayı gündeme getirdi. Bircan Bali Ünlü çift için ne dedi? detaylar Haberimizde..

Bircan Bali’den, Çok Konuşulacak İddia!

Geçtiğimiz Eylül ayında 6 buçuk yıllık evliliğini tek celsede bitiren Demet Akalın ve Okan Kurt çiftiyle ilgili yine çok konuşulacak bir iddia ortaya çıktı. Beyaz Tv’deki Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, bir taksiyle giderken taksicinin kendisine Demet Akalın, Okan Kurt çifti hakkında bomba bir gerçeği anlattığını programında söyledi.
bircan bila demet akalın ile ilgili görsel sonucu

“Demet Akalın Ve Okan Kurt Otelden Beraber Çıkarken Görüldü”

Bircan Bali, “Taksici bana geçtiğimiz cumartesi günü bir otelden Demet Akalın ve Okan Kurt’u aldığını, Okan Kurt’u Maslak’taki eve bıraktığını, ardında da Demet Akalın’ı Bursa’ya konser için götürdüğünü söyledi.” dedi. Sunucu Ece Erken ise Bircan Bali’nin açıklamaları karşısında hiç şaşırmadığını, ünlü çiftin tekrar barışabilme ihtimalinin yüksek olduğunu dile getirdi.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın’dan Berkay-Arda Yorumu! Devlet Büyükleri Araya Girsin!

Demet Akalın: “Okan Bey’le Görüşmüyorum” Demişti.

Demet Akalın kimdir?

Son dönemde  Demet Akalın’ın Okan Kurt ile yaşadıkları haciz olayları sonrası gündemden düşmez olmuştu ve hemen akabinde ayrılmışlardı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde kızı Hira ve arkadaş grubuyla Yeniköy’deki bir restoranın çıkışında görüntülenmişti. Demet Akalın, magazin muhabirlerin ‘Okan Bey ile görüşüyor musunuz’ sorusuna, ”Arkadaşlar kızım yanımda, Okan Bey’le görüşmüyorum. Ben, eski eşim ve kızımın adının baş harflerinden oluşan DOH plakalı aracımı da en kısa zamanda değiştireceğim.” yanıtını vermişti. İşadamı Okan Kurt da,yine kızı Hira’yla bir alışveriş merkezinde görüntülenmişti. Kurt’un kızını defalarca öpüp hasret giderdiği anlar da kameralara yansımıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler