Ana SayfaÜnlülerCem Özer, 'zorunlu' diyerek yeni bir açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Cem Özer, ‘zorunlu’ diyerek yeni bir açıklama yaptı!

Cem Özer, ‘zorunlu’ diyerek yeni bir açıklama yaptı! Annesinin vefatı ile üzüntülü günler yaşayan Cem Özer, bir de sosyal medya hesabı yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Hesabı ele geçirilen Özer, geri aldığı hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı. Cem Özer kime, ne anlatmaya çalıştı? Cem Özer’in başına ne geldi? Detaylar haberimizde…

Cem Özer’den vefat eden annesinin komşularına ağır küfür!

Cem Özer’in zor günleri

Geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden Cem Özer, yaşadığı acının yanı sıra annesinin komşuları tarafından vefasızlık ve annesi ile ilgilenmemekle suçlanmıştı. Bu haberler ile son günlerin en çok konuşulan ismi olan Özer, şimdi de sosyal medya hesabının çalınması haberleri ile gündemde.

Cem özer Kimdir?

Birilerini benim üzerimden rahatsız etmişler

Sosyal medya hesabına bir saldırı gerçekleştirildiğini ifade eden Cem Özer, hesabından farklı kişilere kendi isteği dışında mesajlar gittiğini belirterek “Cumartesiden beri yaşadıklarım inanılmaz. Nasıl açıklanır bilemiyorum. Takip edenler bilir. Sosyal medya hesaplarıma girememiştim. Sanırım birileri ele geçirdi ben de gereken uygulamaları yapıp geri aldım. Birilerini benim üzerimden rahatsız etmişler. Sanırım yeni bir yıpratma kampanyası. Ama inandıramıyoruz kimseyi…” şeklinde bir açıklama yayınlamıştı.

Kendilerine açıklama yaptık ama ikna edemedik

Bu açıklamasının ardından yaşadığı sorunun devam ettiğini belirten Cem Özer, “Zorunlu açıklama” başlığı ile yeni bir açıklama yaptı ve “Ne yazık ki böyle bir günde açıklama yapmak zorunda kaldım. Takip edenler bilirler, cumartesi günü zaten hesaplarıma başkalarının girdiğini açıklamıştım. Son zamanlarda bu çok sık yapılıyor bana ve eşim de biliyor bunu. Birilerine DM’lerden rahatsız edici mesajlar gitmiş, kendilerine açıklama yaptık ama ikna edemedik. Bundan sonrası artık hukuki işlemlere dayanıyor.” şeklinde ifadeler kullandı.

Çarpıcı iddialar

Cem Özer, annesinin vefatının ardından annesinin komşuları tarafından çarpıcı iddialara muhatap olmuştu. Komşular, “Cem Özer annesi ile hiç ilgilenmiyor, aramıyor, sormuyor. Arsaluş İçtilop’un kedi ve köpekleri dışında kimsesi yok. Geçen günlerde bakımsızlık nedeni ile hastaneye kaldırıldı. Daha sonra taburcu olan Arsaluş İçtilop, bugün evinde kalp krizi geçirerek vefat etmiş ve sandalyeden düşmüş şekilde bulundu. Vefat haberini Cem Özer’e vermek için aradık ama yine ulaşamadık. Defalarca mahalleli Cem Özer’i aradı şu kadına sahip çıkın dedi ama hiçbir zaman Cem Özer dönüş yapmadı. Şu an olay yerine savcı bekleniyor ve daha sonra Çınarcık Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırılacak.” diye açıklama yapmıştı. Özer, iddiaların ardından “Her gece aynı saatte penceresine gelen martı biraz gecikse ya da o gece uğramasa endişelenen, bahçesine gelen sokak köpeğine evini açan bir adam sizce ne yapar? Bari önce başsağlığı dileseydiniz de hayvan sevdiğiniz kadar insan sevip saydığınızı da anlasaydık. Ama saldırmak, kin kusmak, hakaret etmek, yalan mı doğru mu süzmemek daha kolay daha rahatlatıcı değil mi? Lanet olsun ünlü olduğum güne. S..tirin gidin saygısız, pabucumun hayvanseverleri ve beyanat meraklısı riyakar komşular. Başka da hiçbir açıklamam ve yorumum olmayacaktır. Bunu da yapmayacaktım ama mecbur kaldım. Ne olur soru sormayın.” diye yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler