Ana SayfaÜnlülerHakan Bilgin: Kötü adam olmak istiyorum

İlgili Postlar

Hakan Bilgin: Kötü adam olmak istiyorum

Hakan Bilgin: Kötü adam olmak istiyorum. Oyunculuk kariyerinde birçok başarılı işe imza atmış olan Hakan Bilgin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kariyerinde kötü adam rolü oynamak istediğini ifade eden Bilgin, “Öyle bir rolü canlandırmak istiyorum ki, beni yolda gördüklerinde insanlar bana kızsınlar.” diye konuştu. Hakan Bilgin’in samimi açıklamaları haberimizde…

Egenin Hamsisi’nde Şok Veda!

Ege’nin Hamsisi’nin Nuri’si Hakan Bilgin

TRT 1’de yayınlanan “Ege’nin Hamsisi” dizisinde rol alan başarılı oyuncu Hakan Bilgin, başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Dizide, geçmişteki aşkını unutamadığı için hiç evlenmeyen ve kendini kasabaya adayan Belediye Başkanı Nuri Pekyaman karakterine hayat veren Bilgin, “Dizimizin daha ilk bölümden itibaren bu kadar sevilmesinin nedeni güçlü enerjiden kaynaklanıyor. Ekibimiz, senaryomuz, çekim mekanlarımız hepsi mükemmel ve bu da başarıyı getiriyor.” diye konuştu.

Hakan Bilgin kimdir?

İlk kez bir Egeli belediye başkanını canlandırıyorum

Kariyeri boyunca birçok kez Karadenizli tiplemelerini canlandıran ve Artvinli olduğu için bu rolleri hiç yadırgamadığını ifade eden Hakan Bilgin, “İlk kez bir Egeli belediye başkanını canlandırıyorum. Üstelik Sığacık’ı çok merak ediyordum. Çok beğendim, sakin ve güzel bir yerde çalıştığım için de çok memnunum. Huzur ve keyif veriyor burada çalışmak. Nuri Pekyaman, halkın çok sevdiği bir başkan. İnsanlara iyilik yapmayı, zorda kalana yardım etmeyi çok seviyor. Gençliğinden beri platonik aşk beslediği Melahat’ın da her zaman yanında oluyor, ondan desteğini esirgemiyor.” dedi.

‘Ay ne kötüsünüz’ü de duymak istiyorum

Bugüne kadar hedeflerine ulaştığını ve şimdiye kadar kariyer derdi yaşamadığını dile getiren Hakan Bilgin, oyunculuk kariyerinde kötü adam rolü oynamak istediğini vurgulayarak “Ben bu günleri bile hayal etmedim. Şu anda hem istediğim işi yapıyorum hem de para kazanıyorum. Çok şanslıyım. Yalnız öyle bir rolü canlandırmak istiyorum ki, beni yolda gördüklerinde insanlar bana kızsınlar. Kötü adamı oynamak zordur, böyle bir rolü başarıyla canlandırmak isterim. Bugüne kadar beni her gören, ‘Ay ne kadar sevimlisiniz, size çok gülüyoruz’ diyorlar. Ben ‘Ay ne kötüsünüz’ü de duymak istiyorum.” diye konuştu.

Hakan Bilgin, şimdilerde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk ve Utku Ateş gibi oyuncuları ile birlikte ‘Ege’nin Hamsisi’ dizisinde rol alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler