Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay kim için ‘sana sahip olduğum için çok şanslıyım’ dedi?

İlgili Postlar

Birce Akalay kim için ‘sana sahip olduğum için çok şanslıyım’ dedi?

Birce Akalay sosyal medyada aktif olarak kullandığı Instagram hesabında yaptığı paylaşımda ‘sana sahip olduğum için çok şanslıyım’ dediği kişi akıllarda soru işareti bıraktı. Birce Akalay’ın sevgi dolu paylaşımı açıklamasının sonunda bu sözleri kimin için kullandığı ortaya çıktı.

Birce Akalay’ın Sevgi Dolu Paylaşımı

Sezonun ara vermesini fırsat bilip soluğu tatilde alan Birce Akalay, tatilinin bir bölümünde yakın arkadaşı Tanem Sivar’ın yanında geçiriyor. Güzel oyuncu Birce Akalay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tanem Sivar ile aralarındaki ne kadar özel ve güzel bir dostluk olduğunu gözler önüne serdi.

Birce Akalay Kimdir?

Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre geçen sezona Siyah Beyaz Aşk’la damga vuran oyuncu Birce Akalay, dizinin final yapmasıyla birlikte saçlarını kısacık kestirerek bambaşka biri olarak tatile çıkmıştı.

Barış Murat Yağcı’dan Bomba Açıklama: Birce Akalay ile aynı Yatakta Yatardık!

Sezonun yorgunluğunu atmak için yaz boyunca gezmedik yer bırakmayan ve yakaladığı kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Birce Akalay’ın son durağı Tanem Sivar’ın yanı oldu. Artık sonuna yaklaştığımız yaz aylarının sonuna doğru özlem gidermek için yanına gittiği Tanem Sivar’la eski günleri özlemle anan Birce Akalay birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşırken son derece duygusal cümlelerle duygularını ifade etti.

Tanem Sivar kimdir?

Birce Akalay’ın o satırları

“90’larda henüz daha dijital fotoğraf nedir bilmezken, her pozun tek bir hakkı varken çekilirdik böyle fotoğraflar. Bu kareye bakınca iki çocukluk arkadaşına benzettim bizi… Canım Tanem’im yine tüm enerjinle ve güzel kalbinle sardın sarmaladın beni. İşin zor ve seni biricik kılan kısmı ise bunu tüm misafirlerine ve sevdiklerine var gücünle yapmaktan asla vazgeçmiyor ya da ertelemiyor oluşun. Sen harika bir anne, pırlanta gibi bir eş ve sıkı bir dostsun. Sana sahip olduğum için çok şanslıyım.”

Birce Akalay’ın Instagram Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler