Ana SayfaKimdirTanem Sivar Kimdir?

İlgili Postlar

Tanem Sivar Kimdir?

Tanem Sivar Kimdir? Tanem Sivar Kaç Yaşında? Tanem Sivar Aslen Nereli? Tanem Sivar Hangi Burç? Tanem Sivar biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Tanem Sivar Kaç Yaşında? Tanem Sivar Aslen Nereli? Tanem Sivar Hangi Burç?

5 Temmuz 1980 doğumlu olan Tanem Sivar aslen Muğlalıdır. Şu an 38 yaşında olan ünlü sunucu Tanem Sivar yengeç burcudur.

Tanem Sivar Kimdir?

Annesi ve babası o çok küçük yaşta iken ayrılan Tanem Sivar’ın annesi Muğla Datça’da yaşamına devam ettirmiş babası ise Amerika’da yaşamına devam etmektedir. Tanem Sivar, yaklaşık 3 yıl önce 2015’te yelken sporcusu Edhem Dirvana ile evlendi ve bu evlilikten Süleyman isimli bir erkek çocukları dünyaya geldi..

Birsin isimli bir kız kardeşi olan Tanem Sivar henüz yedi yaşında iken anne babası boşandığı için annesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaya devam etti.  Liseyi Marmara Koleji’nde bitirerek Amerika Birleşik Devletleri’nde California Diego State Üniversitesi’nde eğitimini tamamladı. Diego State Üniversitesi’nde TV ve Sinemacılık bölümünü bitiren Tanem Sivar, bir dönem İstanbul’da Müjdat Gezen Sanat Merkezin’de eğitmen olarak görev almıştır.

Türkiye’ye kesin dönüş yaptıktan sonra bir dönem Fox TV’de görev almaya başladı. 2005 yılından sonra 5 yıl boyunca Acun Ilıcalı’nın ekibinde yer aldı. 2005 2006 arasında Acun Firarda programında Acun Ilıcalı ile birlikte dünyanın dört bir yanını gezme fırsatı yakaladı. Uzun yıllar Survivor, Fear Factor, Var Mısın Yok Musun?, Yetenek Sizsiniz programlarında Acun Medya bünyesinde hem yapımcılık hem de sunuculuk yaptı.

2010 yılında yaklaşık 4 ay herkesin evlenmesini dört gözle beklediği şovmen Beyazıt Öztürk ile nişanlı kaldı.

Daha sonra Yiğit Özşener ile birlikte “Sen Hak Ediyorsun”, Lig TV’de Melih Gümüşbıçak ile birlikte “21” ve “Nedir Ne Değildir?” adlı spor programının sunuculuğunu yaptı. 2013 Ekim itibariyle CNN Türk’te yayınlanan “Cumartesi sabahları iki kahve arası” adlı programıyla kendisini hatırlıyoruz.

Tanem Sivar, yapımcılık ve sunuculuk deneyimleri sonrasında 2013 yılında, Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği Med Yapım projesiUmutsuz Ev Kadınları’nda Sibel karakteriyle oyunculuk kariyerine başladı.

Tanem Sivar Filmleri

  • 2015 – Uzaklarda Arama

Tanem Sivar Dizileri

  • 2012 – 2013 – Umutsuz Ev Kadınları (Sibel)

Tanem Sivar Programları

  • Sen Hak Ediyorsun
  • 21
  • Nedir Ne Değildir?
  • Cumartesi sabahları iki kahve arası
  • Survivor
  • Fear Factor
  • Var Mısın Yok Musun?
  • Yetenek Sizsiniz

Tanem Sivar’ın Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler