Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay ve Sevim Emre evli mi?

İlgili Postlar

Orhan Gencebay ve Sevim Emre evli mi?

Orhan Gencebay ve Sevim Emre evli mi? Yıllardır ara ara gündeme gelen bu soru, sonunda netliğe kavuştu mu? Orhan Gencebay ve Sevim Emre yıllar önce nikah mı kıydı? Evlendiklerini herkesten gizliyorlar mı? Detaylar haberimizde…

İşte Orhan Gencebay’ın müstakbel gelini

Orhan Gencebay’dan evlilik açıklaması

Müzik dünyasının usta isimlerinden sanatçı Orhan Gencebay ve Sevim Emre, uzun yıllardır birlikte. Ünlü çift, dönem dönem evlenip evlenmedikleri konusu ile gündeme geliyor. Bu konu, 2005 yılı sonlarında yine gündeme gelmişti. Sabah’a röportaj veren Orhan Gencebay, sanat camiasında dolaşan ‘evlenmediler’ iddiası hakkında gelen sorulara “Bu işi uzatmanın anlamı yok. Bizim gönül nikahımız var.” şeklinde yanıt vermiş, ancak Sevim Emre “Evliyiz.” diye açıklama yapmıştı. Ancak, evlilik cüzdanı sorulunca göstermek istememişlerdi.

Orhan Gencebay kimdir?

Bizim gönül nikahımız var

Usta sanatçı Orhan Gencebay, yıllar önce verdiği röportajda bir dönem sürekli gündeme gelen “Evlilik olmadı şeklindeki iddialar hakkında gelen konu hakkında sorulan “Evli olmadığınız iddia ediliyor.” şeklindeki soruya, “Bu işi uzatmanın bir anlamı yok. Bizim gönül nikahımız var. Sevim benim yıllardır dünya ahiret karımdır, öyle de kalacaktır.” diye yanıt vermişti.

Sevim Emre kimdir?

20 yaşında çocuk muyum ki açıklama yapacağım

Sevim Emre ile evli olmadıkları iddialarının son bulması adına sorulan “Evlilik cüzdanınızı görebilir miyiz” sorusuna ise sinirlenmiş ve “20 yaşında çocuk muyum ki açıklama yapacağım. Sonuçta Sevim Hanım bir hayatı paylaştığım birisi.” şeklinde yanıt vermişti.

Sevim Emre’den evlilik açıklaması: Orhan Gencebay ile evliyiz

Orhan Gencebay’ın evlilikleri hakkındaki net olmayan yanıtlar vermesi üzerine konuşan Sevim Emre ise, “Evet evliyiz. Neden araştırılıyor onu da anlamadım. Zaten kendisi her zaman her yerde bunu söylemiştir. Sadece bunu sıkça dile getirmedi, o da hayran kitlesi üzülmesin diye. Bizim nikah cüzdanımız var. Bunu çektirmem için Orhan’dan izin almam gerek.” diye konuşmuştu.

Sevim Emre ve Orhan Gencebay çifti, çok uzun yıllardır birlikte. Bir dönem sinema dünyasında fırtınalar estiren Türkiye güzeli Sevim Emre ve müzik dünyasının usta sesi sanatçı Orhan Gencebay’ın, Gökhan Gencebay isimli bir de çocukları var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler