Ana SayfaÜnlülerCem Özer'den vefat eden annesinin komşularına ağır küfür!

İlgili Postlar

Cem Özer’den vefat eden annesinin komşularına ağır küfür!

Cem Özer’den vefat eden annesinin komşularına ağır küfür! Annesi vefat eden Cem Özer, annesinin komşularından gelen eleştirilere sert şekilde yanıt verdi. Özer, iddialar hakkında yaptığı açıklamada, komşulara sert bir küfür etti. Detaylar haberimizde…

Cem Özer’in Acı Günü!

Cem Özer’in annesi vefat etti

Cem Özer’in annesi Arsaluş İçtilop, evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti. Vefat haberini alan Özer, adeta yıkıldı. Kötü haberi veren, ünlü sanatçı Onur Akay oldu. Sanat camiasında ‘felaket tellalı’ olarak anılan sanatçı Onur Akay, Cem Özer ile telefonda konuştuğunu belirterek, “Değerli oyuncumuz Cem Özer, 90 yaşındaki annesi Arsaluş İçtilop’u kaybetti. Dün gece Cem Bey’le telefonda konuştum ve başsağlığı diledim, annesini böbrek yetmezliğinden kaybettiğini söyleyen Cem Özer’e ve tüm ailesine tekrar başsağlığı diliyorum. Arsaluş İçtilop’un cenazesi, 15 Ağustos Çarşamba günü saat 14:00’da, Yeşilköy Surp Stepanos Kilisesi’nden son yolculuğuna uğurlanacak. Nur içinde yatsın inşallah.” dedi.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Cem Özer’in annesinin komşularından şok iddialar

Cem Özer’in annesinin vefat haberinin ardından, merhume Arsaluş İçtilop’un komşuları tarafından Özer hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Cem Özer’in annesi ile ilgilenmediğini iddia eden komşular, “Cem Özer annesi ile hiç ilgilenmiyor, aramıyor, sormuyor. Arsaluş İçtilop’un kedi ve köpekleri dışında kimsesi yok. Geçen günlerde bakımsızlık nedeni ile hastaneye kaldırıldı. Daha sonra taburcu olan Arsaluş İçtilop, bugün evinde kalp krizi geçirerek vefat etmiş ve sandalyeden düşmüş şekilde bulundu. Vefat haberini Cem Özer’e vermek için aradık ama yine ulaşamadık. Defalarca mahalleli Cem Özer’i aradı şu kadına sahip çıkın dedi ama hiçbir zaman Cem Özer dönüş yapmadı. Şu an olay yerine savcı bekleniyor ve daha sonra Çınarcık Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırılacak.” dedi.

Cem özer Kimdir?

Cem Özer’den annesinin komşularına küfür

Annesinin komşularının iddialarının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cem Özer, komşuların iddialarına karşılık olarak “Her gece aynı saatte penceresine gelen martı biraz gecikse ya da o gece uğramasa endişelenen, bahçesine gelen sokak köpeğine evini açan bir adam sizce ne yapar? Bari önce başsağlığı dileseydiniz de hayvan sevdiğiniz kadar insan sevip saydığınızı da anlasaydık. Ama saldırmak, kin kusmak, hakaret etmek, yalan mı doğru mu süzmemek daha kolay daha rahatlatıcı değil mi? Lanet olsun ünlü olduğum güne. S..tirin gidin saygısız, pabucumun hayvanseverleri ve beyanat meraklısı riyakar komşular. Başka da hiçbir açıklamam ve yorumum olmayacaktır. Bunu da yapmayacaktım ama mecbur kaldım. Ne olur soru sormayın.” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler