Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic'ten Kendi Hakkında İlginç Açıklama!

İlgili Postlar

Danla Bilic’ten Kendi Hakkında İlginç Açıklama!

Sosyal medya hesabından yayınladığı makyaj videolarıyla milyonlarca kişi tarafından takip edilen YouTuber  Danla Bilic, nasıl ünlü olduğunu şok edici sözlerle açıkladı. Danla Bilic neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Kerimcan Durmaz’ın, Arkadaşı Danla Bilic’e Dudak Uçurtan Hediyesi!

Danla Bilic’ten Kendi Hakkında İlginç Açıklama!

Bir milyonun üzerinde takipçisi olan ünlü YouTuber  Danla Bilic, Kerimcan Durmaz ile birlikte sunduğu ‘Şey Dermişim’ adındaki  YouTube programında ilginç itiraflarda bulundu.

“Şimdi Bana Kızacaklar Ama Kaşarlık Yaptım.”

Danla Bilic kimdir?

Instagram hesabından Alper Potuk, Yusuf Erdoğan , Emre Çolak gibi ünlü yıldız futbolculara attığı mesajlarla olay yaratan ünlü YouTuber Danla Bilic, ünlü olma hikayesini açıksözlülükle şu cümlelerle anlattı: “Futbolcu meselem var herkesin bildiği. Şimdi bana kızacaklar ama kaşarlık yaptım. Birilerinin özel mesajlarını ifşa ettim. Ünlü olmadım o zaman ama ilk adımı öyle duyurdum. 50 bin 60 bin takipçi geldi bana ve sonra YouTube kanalı açtım.” dedi.

Danla Bilic Ne Yapmıştı?

Instagram hesabından Alper Potuk, Yusuf Erdoğan, Emre Çolak gibi yıldız futbolcularla iletişime geçerek futbolculara mesajlar yollayan Danla Bilic, futbolcuların telefon numaralarını isteyerek yazıştığı mesajlaşmalarını kendi sosyal medya hesabında paylaşmış ve olay olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler