Ana SayfaÜnlülerOyuncu Merve Sevi'den Kuliste Hayranlarına Bacak Pozu!

İlgili Postlar

Oyuncu Merve Sevi’den Kuliste Hayranlarına Bacak Pozu!

Geçen yaz ani bir kararla nikah masasına oturduğu spor eğitmeni eşinden şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Merve Sevi, ınstagramdan takipçileri için ilginç bir bacak pozu paylaştı. detaylar Haberimizde..

Merve Sevi boşanıyor mu?

Oyuncu Merve Sevi’den Kuliste Hayranlarına Bacak Pozu!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu Merve Sevi Instagramdaki her paylaşımıyla takipçilerini baştan çıkarmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, takipçilerini ‘Kaç Baba Kaç’ adlı oyun öncesi kulisteki normail hallerini hayranlarının beğenisine sunduğu görüldü. Merve Sevi, oyunun kulisine soktu ve sahneye hazırlanırken çektiği fotoğrafları da hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Hayranları Çok Şaşırdı!

Güzel oyuncu Merve Sevi, ilginç bacak pozuyla hayranlarını hem şaşırttı hem de vücudunun esnekliği ile hayran bırakmış oldu.

Merve Sevi Kimdir ?

İşte güzel oyuncunun ilginç bacak pozu;

“Her evlilikte our Böyle Şeyler” demişti..

Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye boşanma dilekçesi verdiği iddia edilen Oyuncu Merve Sevi, “Hakkımda çıkan şiddet görüyor açıklamaları almış olduğum uzaklaştırma kararı abartılı bir şekilde yayınlanmıştır. Eşim tarafımdan şahsıma yapılmış bir şiddet ve tehdit söz konusu değildir. Her evlilikte olan özellikle ilk yıllarda yaşanan sıkıntıları yaşıyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler