Ana SayfaÜnlülerYakışıklı oyuncuya aşk yasak!

İlgili Postlar

Yakışıklı oyuncuya aşk yasak!

Yakışıklı oyuncuya aşk yasak! Elif dizisinde rol alan yakışıklı oyuncusu Nevzat Can garip bir yasakla karşı karşıya kaldı. Nevzat Can’ın aşk yaşaması yasak. İlginç yasağın detayları ve Nevzat Can’ın konu hakkındaki açıklamaları haberimizde…

Elif Dizisinin Kerem’i Nevzat Can’dan Çarpıcı Açıklama: Görücü Usulüyle Evleneceğim!

Yakışıklı oyuncuya aşk yasak!

Kanal 7 ekranlarının 5 sezondur yoluna büyük başarıyla devam eden günlük dizisi Elif’in yakışıklı oyuncusu Nevzat Can garip bir yasakla karşı karşıya kaldı. Oyunculuğu yanında yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Nevzat Can, kısa sürede fanatik bir hayran kitlesine de sahip oldu. Fanatik bayan hayranlarının kimseyle paylaşamadığı Nevzat Can, senaryo gereği bile olsa bir aşka yelken açsa yapım firmasını mail bombardımanına tutuyorlar.

Nevzat Can’a aşk yaşamak yasak

Yakışıklı oyuncu Nevzat Can “Beni sevenlere bir borcum var bunun farkındayım, özelimde zaten iş yoğunluğumdan bir aşk yaşayamıyorum. Yoğun çalışan bir oyuncuya hayranlık duyuluyor ama istediği alakayı bulamayan hanım özel bir ilişkiden kaçıyor. Beni sevenler sokakta bir kız arkadaşımla bile görseler tepki gösteriyorlar. Oyunculuğu severek yapıyorum ve bu özgürlüğümden çalacaksa ben razıyım” dedi. Sevilen oyuncu Nevzat Can, aşk yasağıyla kariyerinde hızla yükselmeye devam ediyor.

Nevzat Can’ın ilginç evilik açıklaması

Nevzat Can, daha önce de evlilik hakkındaki ilginç açıklamaları ile gündeme gelmişti. Can, “Oyunculuğa profesyonel anlamda başladığımda gördüm ki bir sporcu gibi yaşamalısınız, yaşamınız bir düzen içinde olmalı bunun içinde aile olmak gerekiyor. Her an evlenebilirim ama ben bu konuda doğru karar verebileceğime inanmıyorum, Anne ve babamın tecrübesinden faydalanacağım, görücü usulüyle evleneceğim.” diye konuşmuştu.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif isimli fenomen dizi, tam beş sezondur yoluna devam ediyor. Elif dizisi, hikayesi ve oyuncuları ile dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler