Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 2-8 Temmuz 2018

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 2-8 Temmuz 2018

Magazin haberleri açısından oldukça hareketli geçen geçtiğimiz haftanın öne çıkan olayları ve en çok okunan yazılarıyla ilgili bir derleme yaptık. Magazin gündemi derlemesini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz, işte Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 2 – 8 Temmuz 2018

Kemal Doğulu önce mikrofonu fırlattı sonra küfür etti…

Son dönemde gündemde yerini alan ünlüler arasında yer alan Kemal Doğulu, yaptığı hareketler ile herkesi şaşırttı. Moda programlarının aranan juri üyelerinden olan Kemal Doğulu, yakın zamana içerisinde albüm çıkarmıştı. Albüm tanıtımı için çeşitli yerlerde sahneye çıkan Doğulu, dün sahne aldığı beach’te adeta çılgına döndü. Kemal Doğulu’yu dinleyenler ise Şarkıcının bu yaptıklarına anlam vermedi. Kemal Doğulu’nun hareketleri dinleyicilerden tepki gördü. Sahne aldığı sırada aksaklık yaşanınca çok öfkelenen Şarkıcı Kemal Doğulu, “Bana kapris yapamazsın sen. Kaprisini s…” diyerek küfür etmeye başladı. Aradan çok geçmeden sosyal medya üzerinden açıklama yapan Kemal Doğulu, “Dj bana ters bir hareket yaptı. Bende tepki gösterdim” diyerek suçlamaları kabul etmedi…

Survivor şampiyonu Adem ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Sema’dan açıklama geldi! Sevgililer mi?

Survivor 2018 heyecanının geçtiğimiz günlerde muhteşem bir final bölümü ile sona ermesinin ardından, ortaya bomba bir aşk iddiası atıldı. İnternet üzerinden yaptığı yayınlar ile dikkat çeken Survivor yarışmacısı Serhat Akın, yeni bir video yayınladı. Serhat Akın, videoda Survivor hakkında açıklamalar yaparken, bomba bir aşk iddiasını da gün yüzüne çıkardı.

Alişan ve Buse Varol çifti bebeklerinin ismini açıkladı!

Alişan, Amerika’ya gitmeye hazırlanan yakın arkadaşı Yusuf Tekin adına bir yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Eşi Buse Varol’un da katıldığı yemek çıkışında görüntülenen Alişan ve Buse Varol’a bebeğin cinsiyetinin ne olduğu soruldu. Heyecanlı anne adayı Buse Varol, bebeğin cinsiyetinin henüz belli olmadığını ifade ederek “Henüz belli olmadı. Daha 1 ayı var.” diye yanıt verdi.

Survivor Merve Aydın tesettüre girdi!

Geçtiğimiz günlerde final yapan Survivor 2018 yarışmasının performansı ile ön plana çıkan isimlerinden biri olan Merve Aydın, Survivor dönüşü sosyal medya fotoğraf paylaşımı yaptı. Merve Aydın, tesettürlü bir fotoğraf paylaştı.

Survivor finalinin perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı!

Aylardır kıran kırana mücadelelere sahne olan Survivor 2018, önceki akşam final bölümü ile sona erdi. Adem Kılıçcı ve Nagihan’ın son ikiye kaldığı elemeden çıkan isim; Adem Kılıçcı oldu. Peki, finalin perde arkasında neler yaşandı?

Ali Eyüboğlu, Survivor finalinin perde arkasında yaşananları kaleme aldı. İşte Eyüboğlu’nun o yazısı:

Survivor 2018’in finaline birkaç saat kala yarışmanın üç yıldır yapıldığı Nuh’un Gemisi’nde bir grupla sohbet halindeyiz. Konu, KKTC’de yatırımı ve işi olan Türklerin karşılaştıkları zorluklara geldi. Gruptaki biri, bu yıl Acun Medya ekibinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne girişte karşılaştığı sıkıntıları anlattı.

Survivor şampiyonu Adem’den Sabriye’ye sitem!

Survivor 2018’in şampiyonu, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Kıbrıs’tan canlı olarak yayınlanan final programı ile açıklandı. Fİnale kalan iki isim Nagihan ve Adem arasında yapılan son SMS oylamasından Adem Kılıçcı’nın ismi çıktı. Halk, Adem’i Survivor 2018 şampiyonu seçti.

Acun Ilıcalı gündüz Alper Baycın’ın cenazesine gitti, akşam da Şeyma Subaşı’nın partisine!

Survivor çekimlerinde kameraman olarak göre yapan Alper Baycın, dün baba ocağına getirilip helallik aldı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninden sonra toprağa verilen Alper Baycın’ın cenaze törenine katılanlar arasında Acun Ilıcalı da vardı. Acun Ilıcalı, Kıbrıs’tan dönüp Alper Baycın’ın cenaze törenine katıldı.

Sen Anlat Karadeniz’de büyük şok! Diziden ayrılan ayrılana…

Son zamanlarda üzerinde kara bulutların gezdiği Sen Anlat Karadeniz dizisindeki yaprak dökümü, Gözde Kansu (Eyşan) ve Faruk Acar (Necip)’in diziye veda etmesiyle başladı. Geçtiğimiz günlerde ise dizi filmin, Osman Sınav ve Yusuf Ömer Sınav ile yönetmen koltuğunu paylaşan Emre Kabakuşak’ın ekipten ayrıldığı ve yerine Veli Çelik’in geldiği haberleri gündeme gelmişti. Bu ayrılıklar, dizi takipçilerinin tepkisine neden olurken bu kez de dizi filmdeki yeni bir ayrılık haberi, sosyal medyada bomba etkisi yaptı.

Şeyma Subaşı’nın paylaşımları Demet Akalın’ı kızdırdı!

Ağrı’nın merkezinde yaşayan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla’yı arama çalışmalarından 18 gün sonra gelen acı haber tüm türkiye’yi yasa boğdu. Arama çalışmaları sonucu Bezirhan köyünde minik Leyla Aydemir’in cansız bedeni bulundu. Sosyal medyada bu olay ise büyük tepkilere neden oldu. Tüm sosyal medya kullanıcıları, katillere lanet yağdırdı. Ünlülerin bir çoğu bu kötü olaya tepki verirken, eğlencesine devam eden ve duyarsız kalan ünlüler de vardı.

Gelin adayı Naz Mila’nın muz yeme videosu olay yarattı!

Bir dönem Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programında gelin adayı olarak yer alan, evlenmek üzere taliplerini arayan gelin adayı Naz Mila, sık sık sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Birbirinden iddialı paylaşımları ile dikkat çeken fenomen gelin adayı Naz Mila, son paylaşımı ile olay yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler