Ana SayfaÜnlülerSurvivor Merve Aydın tesettüre girdi!

İlgili Postlar

Survivor Merve Aydın tesettüre girdi!

Survivor Merve Aydın tesettüre girdi Survivor yarışmasının performansı ile öne çıkan isimlerinden biri olan Merve Aydın, tesettüre girdi. Merve Aydın’ın sosyal medya hesabından paylaştığı tesettürlü fotoğrafı şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Survivor’dan elenen Damla’dan ilk paylaşım geldi!

Merve Aydın’dan tesettürlü paylaşım

Geçtiğimiz günlerde final yapan Survivor 2018 yarışmasının performansı ile ön plana çıkan isimlerinden biri olan Merve Aydın, Survivor dönüşü sosyal medya fotoğraf paylaşımı yaptı. Merve Aydın, tesettürlü bir fotoğraf paylaştı.

Merve Aydın Kimdir?

Çok beğenildi

Merve Aydın’ın tesettürlü fotoğrafını görenler ilk etapta şoke olsa da, çok yakıştığını ifade eden yorumlarda bulundular.

İşte Merve Aydın’ın tesettürlü hali

Merve Aydın tesettüre mi girdi?

Survivor merve Aydın’ın tesettüre girdiği düşünülürken, aslında kendisine eşarp gönderen markaya teşekkür etme amacı ile bu paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

Survivor 2018 macerası geçtiğimiz günlerde sona erdi. Kıbrıs’ta gerçekleşen final bölümünde Adem ve Nagihan son ikiye kalan isimler oldu. Yapılan SMS oylaması sırasında gergin bekleyişin ardından sonuç açıklandı. Acun Ilıcalı, Survivor 2018 şampiyonunu açıkladı. Survivor 2018 şampiyonu, Adem Kılıçcı oldu. Son olarak Survivor finalinin ardından ülkeye dönen Damla sosyal medyadan duygusal bir paylaşım yapmıştı. Damla, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Vee bir sezon daha bitti.. İyi ya da kötü, doğru ya da yanlış ne olursa olsun tüm mücadelemi vermeye çalıştım. Çok yorulduğum zamanlar oldu kötü anlar da yaşadım, ağladım, bazen kazandım bazen kaybettim, acı çekerek oyun oynadığım da oldu ama emin olun hiç bir zaman pes etmeyi düşünmedim! Önce kendime sonra size bir söz verdim bu yolun başında ‘Her şeye inat benimle misiniz?’ diye. Anladım ki koşulsuz şartsız beni destekleyen kocaman bir ailem vardı arkamda size ne kadar teşekkür etsem azdır. Hiç keşkelerim olmadı ben neysem her zaman o oldum, her oyuna ilk günki heyecanımla, verdiğim sözlerle çıktım ama olmadı. Tabii ki de çok çok üzgünüm.. Son 2 hafta kala sakatlanmam (her ne kadar bu durumu basite indirgeyen arkadaşlar da olsa!) beni bitirdi. Bu yüzden üzgünüm. Verdiğim sözü tutamadığım için üzgünüm. Ama yine de olsun hayat bir şekilde devam ediyor. Anladım ki Survivor’ın bana kattığı en güzel şey kuşkusuz çok güzel dostluklar ve sizlersiniz. DCFC iyi ki varsınız. Sizi çok Seviyorum. Tüm güzellikler sizlerin olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler