Ana SayfaÜnlülerSurvivor şampiyonu Adem'den Sabriye'ye sitem!

İlgili Postlar

Survivor şampiyonu Adem’den Sabriye’ye sitem!

Survivor şampiyonu Adem’den Sabriye’ye sitem! Survivor 2018’in şampiyonu Adem Kılıçcı, konuk olarak katıldığı Survivor Panoroma programında çarpıcı açıklamalara imza attı. Yakın arkadaşı Sabriye hakkında da konuşan Adem’in sitem dolu sözleri şaşkınlık yarattı. Adem ve Sabriye’nin arası mı bozuldu? Yoksa küstüler mi? Detaylar haberimizde…

Survivor Şampiyonu Adem Kılıççı Yarışmada Sorun Yaşadığı Turabi Hakkında Konuştu!

Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıçcı

Survivor 2018’in şampiyonu, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Kıbrıs’tan canlı olarak yayınlanan final programı ile açıklandı. Fİnale kalan iki isim Nagihan ve Adem arasında yapılan son SMS oylamasından Adem Kılıçcı’nın ismi çıktı. Halk, Adem’i Survivor 2018 şampiyonu seçti.

Adem Kılıçcı Kimdir?

Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı’dan bomba açıklamalar

Survivor 2018 şampiyonu olarak adını Survivor tarihine yazdıran Adem Kılıçcı, dün akşam TV8 ekranlarında yayınlana Survivor Panoroma programına konuk olarak katıldı. Survivor’da yaşadıklarından, şampiyonluk yolculuğu ve yaşadığı duygulara kadar samimi açıklamalarda bulunan Adem Kılıçcı, geçtiğimiz sezon birlikte yarıştığı ve bir an olsun ayrılmadığı Sabriye Şengül hakkında da bomba açıklamalarda bulundu.

Sabriye Şengül Kimdir?

Adem’den Sabriye’ye sitem dolu sözler

Sabriye’nin Survivor’ın ardında kendisini hiç aramadığını sitem dolu sözler ile anlatan Adem Kılıçcı, “Sabriye ile hiç görüşmedik. Aramadı beni çıktıktan sonra. Sıkıntı yok. Tebrik de etmedi. Sorun değil, olabilir. Bir şeyleri ‘sen dedin diye’, ‘o dedi diye’ yapıyorsan bu samimiyet değil bence. Mustafa Kemal çok güzel bir söz söyledi bence konseyde ‘herkesin içinde bir aslan yatar, benim gönlümde yatan da Adem’dir’ dedi. Sabriye’nin gönlünde yatan aslan belki ben değilimdir.” diye konuştu.

Adem’den Turabi itirafı

Survivor’da sık sık tartışma yaşadığı Turabi Çamkıran hakkında da konuşan Adem Kılıçcı; “Turabi ile yaşadığımız şeyi Serhat ile yaşamadım. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı. Turabi, karşısındaki insanın açığını bulup sinirlendirebilecek biri. Ona bunu söyledim evet dedi hata bende. Sen bana iyi dayandın dedi. Son zamanlarda biz işi şakaya vurmuştuk.” dedi.

Turabi Çamkıran kimdir?

Kıran kırana geçen mücadelelerle dolu bir sezonun ardından, Survivor 2018’in şampiyonluğu göğüsleyen ismi Adem Kılıçcı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler