Ana SayfaDizilerSurvivor Şampiyonu Adem Kılıççı Yarışmada Sorun Yaşadığı Turabi Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Survivor Şampiyonu Adem Kılıççı Yarışmada Sorun Yaşadığı Turabi Hakkında Konuştu!

Survivor 2018’de, uzun mücadeleler ardından, şampiyon belli oldu. TV8’de Şampiyonun Hikayesi programına katılan Adem Kılıççı, Survivor 2018’de gerilim yaşadığı Turabi Çamkıran için iddialı açıklamalarda bulundu. İşte Adam Kılıç’ın açıklamaları…

Acun Ilıcalı’dan flaş Survivor kararı! Artık Dominik’i sildi mi?

Survivor Şampiyonu Adem Kılıççı…

Ekranın fenomen yarışmaları arasında yer alan Survivor programı, Kıbrıs finali ile gündemde çok konuşuldu. Survivor’un şampiyonu ise uzun mücadeleler ardından belli oldu. Şampiyon Adem oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan Şampiyonun Hikayesi programına katılan şampiyon Adem Kılıççı, Semih Öztürk, Nur Tuğba Akgül ve İhsan Tarkan’ın sorularına tüm samimiyeti ile cevap verdi. Turabi’yle yaşadığı sorun hakkında konuşan Adem, “Turabi, karşısındaki insanın açığını bulup sinirlendirebilecek biri. Ona bunu söyledim evet dedi hata bende” dedi.

Turabi Kimdir?

Survivor Şampiyonu Adem Kılıççı Yarışmada Sorun Yaşadığı Turabi Hakkında Konuştu…

Survivor 2018 sezonun da yarışan Adem Kılıççı ile Turabi Çamkıran arasında sık sık çıkan kavgalar, Survivor’a damga vurmuştu. İzleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri ise Adem ile Turabi’nin son durumu olmuştu. Adem Kılıççı, tartışmaların ardından ikilinin arasının yumuşadığını anlattı ve “Turabi ile yaşadığımız şeyi Serhat ile yaşamadım. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı. Turabi, karşısındaki insanın açığını bulup sinirlendirebilecek biri. Ona bunu söyledim evet dedi hata bende. Sen bana iyi dayandın dedi. Son zamanlarda biz işi şakaya vurmuştuk.” diyerek yaşananları anlattı.

Adem Kılıççı Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler