Ana SayfaÜnlülerSurvivor şampiyonu Adem ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Sema'dan açıklama geldi! Sevgililer...

İlgili Postlar

Survivor şampiyonu Adem ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Sema’dan açıklama geldi! Sevgililer mi?

Survivor şampiyonu Adem ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Sema’dan açıklama geldi! Sevgililer mi? Survivor 2018 yarışmacıları Adem ve Sema’nın aşk yaşadığının açıklanmasının ardından sessizliğini ilk bozan Sema oldu. Sema, aşk iddialarına ne yanıt verdi? Adem Kılıçcı ve Sema Aydemir aşk mı yaşıyor? Detaylar haberimizde…

Serhat Akın’dan Yılın Dedikodusu: Adem ile Sema…

Survivor 2018’de yılın aşk bombası iddiası

Survivor 2018 heyecanının geçtiğimiz günlerde muhteşem bir final bölümü ile sona ermesinin ardından, ortaya bomba bir aşk iddiası atıldı. İnternet üzerinden yaptığı yayınlar ile dikkat çeken Survivor yarışmacısı Serhat Akın, yeni bir video yayınladı. Serhat Akın, videoda Survivor hakkında açıklamalar yaparken, bomba bir aşk iddiasını da gün yüzüne çıkardı.

Serhat Akın Kimdir?

Survivor Sema ve Adem aşk mı yaşıyor?

Serhat Akın, Sema’nın Adem ve Hakan Hatipoğlu’nu hiç sevmediğini ifade ederek, şimdiyse Sema ve Adem’in aşk yaşadığını iddia etti. Serhat Akın, “Sema, Survivor’a giderken beni aradı. Adem madem, bunlarla ben nasıl yapıcam adada filan dedi. Ben de dedim ki… Sen güçlü kadınsın git, çocuğun için mücadele et. Turabi ile görüş, Hakan ile görüş, Adem ile görüş.-Bu arada Sema, Adem ile Hakan Hatipoğlu’nu hiç sevmiyordu-Aynı takımda olduğunuz için takım ruhu olduğunu, takımın bir bireyi olduğunu göster dedim. Hiçbir zaman ağlama dedim, pes etme dedim. Böyle moral verdim başarırsın dedim. Ama ben, şimdi kalkıp git Adem’le sevgili ol demedim.” diye konuştu.

Adem Kılıçcı Kimdir?

Sema’dan aşk açıklaması: Adem ve Sema sevgili mi?

Serhat Akın’ın Sema ve Adem hakkında dile getirdiği aşk iddiasının ardından Adem Sessizliğini korurken, Sema’dan ilk açıklama geldi. Sema, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Merak edenler olmuş. Cevap verelim o zaman. Evet. Sevmezdim Hakan Hatipoğlu’nu. Evet bir kaşık suyum olsa ona feda eder boğardım. Ama bitti. Kapattım her şeyi. Nasıl yani, ölene kadar düşman mı kalsaydım? O zaman mı mutlu olacaktınız? Adem. Evet sevmezdik birbirimizi. Sevmedik. Şimdi tanıdık şimdi sevdik. Şimdi de sevgili yaptınız. Yakıştı mı size! Ben yakıştıramadım. Siz düşünün halinizi…” ifadelerine yer verdi.

Sema Aydemir Apak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler