Ana SayfaÜnlülerEliz Sakuçoğlu'ndan Murat Boz açıklaması! Reddedildi mi?

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu’ndan Murat Boz açıklaması! Reddedildi mi?

Eliz Sakuçoğlu’ndan Murat Boz açıklaması! Reddedildi mi? Eliz Sakuçoğlu, yedi yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi tarafından reddedildiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Murat Boz’un görüşme teklifini reddettiği söylenen Eliz Sakuçoğlu, sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz tarafından ret mi edildi? Detaylar haberimizde…

Tecavüzcülere idam isteyen Murat Boz’a linç girişimi!

Murat Boz Eliz Sakuçoğlu’nu reddetti iddiası

Murat Boz, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Soner Sarıkabadayı ile Çeşme’de tatile çıkmıştı. İki pop şarkıcısı, Alaçatı’daki bir mekana gidip eğlendi. Mekanda, Murat Boz ve eski sevgilisinin karşılaştığı, Murat Boz’u yakın markaja alan Eliz Sakuçoğlu’nun Boz’a konuşmak için teklif gönderdiği, ancak Murat Boz’un Eliz Sakuçoğlu’nun görüşme teklifini reddettiği iddia edilmişti.

Murat Boz kimdir?

Eliz Sakuçoğlu’ndan Murat Boz açıklaması

Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz iddialarının ardından sessizliğini bozdu ve açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Eliz Sakuçoğlu, iddiaları kesin bir dille reddettiği paylaşımında “Bozuk plak gibisiniz dinlemekten sıkıldım artık… Ve şu bilinsin ki her bozuk plak bir gün kırılır sesi çıkmamasından korkarım. Anlayacağınız kimsenin peşinden koştuğum yok, kimseden bir şey istediğim de yok! Az ötede oynayın sadece bu oyunu artık, yoksa piyon sandığınız halimle şah dedirtip mat çekerim! Hala susuyorum diye yenilgiye hüküm giydi sanmasın kimseler!” ifadelerini kullandı.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu, yıllar önce tutkulu bir aş yaşamıştı. İlişkileri tam yedi yıl boyunca hız kesmeden devam etmişti. Ancak, yedi yılın sonunda ayrılık kararı almış ve her ikisi de farklı yollara gitmişlerdi. Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu’nun ardından ünlü oyuncu Aslı Enver ile aşk yaşamaya başlamıştı. Eliz Sakuçoğlu ise, Beran Benan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sonunda her ikisi de sevgililerinden ayrıldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler