Ana SayfaÜnlülerYasemin Özilhan doğumdan sonra nasıl zayıfladığını açıkladı...

İlgili Postlar

Yasemin Özilhan doğumdan sonra nasıl zayıfladığını açıkladı…

Yasemin Özilhan doğumdan sonra nasıl zayıfladığını açıkladı. Güzel oyuncu Yasemin Özilhan, doğumdan sonra nasıl kilo verdiğini anlattı. Yasemin Özilhan fit görünümünü neye borçlu? Nasıl bir yol izledi? Doğum kilolarından nasıl hemen kurtuldu? Detaylar haberimizde…

Yasemin Özilhan bikinili pozu ile sahilde şov yaptı

Yasemin Özilhan estetik mi yaptırdı?

Son günlerde yüzüne estetik yaptırdığı iddiaları ile gündeme gelen Yasemin Özilhan, iddialar hakkında “Hep estetik diyorlar ama ben bir tek dudağımı yaptırdım. ‘Doktorlar’ dizisinde 58 kiloydum. Şuan 50 kiloyum. Diziye 20 yaşında başladım, 22’de bitirdim. Şuan 33 yaşındayım. Belli bir yaştan sonra yüz inceliyor, oturuyor. O dizi için bana zorla kilo aldırmışlardı.” dedi.

Yasemin Özilhan kimdir?

Yasemin Özilhan doğum kilolarını nasıl verdi?

Hamilelik döneminde kilo alan Yasemin Özilhan, o dönemdeki kiloları ile ilgili detayları ve nasıl zayıfladığını anlattı ve “Emine’de 19 kilo aldım 74 kilo ile doğuma girdim. 2 ay içinde 25 kilo verdim. 50 kiloya düştüm. Zaten 1,5 ay sonra ikinciye hamile kalmışım… Büyük olan aynı babaanne. Küçük olanın hatları bana benziyor ama renkten dolayı baba tarafı görünüyorlar… Doğumdan sonra zayıflamak için bir çabam oldu. Çikolatalı gofret yediysem, onun kalorisi kadar da koştum. İzzet 20 kilo aldı. 90’lara çıktı. İkinci hamileliğimin sonunda o kilo vermeye başladı. Hala günde çift idman yapıyor. Ben kick boks yapıyorum. Emine’de çok kilo aldım. Emzirme dönemi bitince, ekmeği kestim. Bir daha hiç ekmek yemedim.” diye konuştu.

Yasemin Özilhan nasıl besleniyor?

Yasemin Özilhan, hayatında çikolataya karşı bir zaaf beslediğini ifade ederek, hiçbir zaman çikolataya karşı koyamadığını ve her sabah saat 4 – 5 gibi kalkıp çikolata kaşıkladığını söyledi. Günlük yemek yeme alışkanlıklarından da söz eden Yasemin Özilhan, “Kahvaltıyı 10:30’da yapıyorum. Öğlen çok çok acıkırsam 14:00 gibi zeytinyağlı enginar yerim. Akşam da 18:00 gibi yemek yerim bir daha yemem.” dedi.

33 yaşında olan Yasemin Özilhan, 2011 yılında büyük bir aşk yaşadığı İzzet Özilhan ile dünya evine girdi.Bu evliliklerinden, Ela ve Emine isimlerini verdikleri iki kız çocukları dünyaya geldi.  Evliliğinin ardından oyunculuk hayatına da son veren Yasemin Özilhan, çocuklarını büyütüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler