Ana SayfaÜnlülerİşte Rock Yıldızı Özlem Tekin'in yeni köy hayatı. Telefon bile kullanmıyor!

İlgili Postlar

İşte Rock Yıldızı Özlem Tekin’in yeni köy hayatı. Telefon bile kullanmıyor!

İşte Rock Yıldızı Özlem Tekin’in yeni köy hayatı. Telefon bile kullanmıyor! Bir dönem müzik dünyasının asi kızı rock şarkıcısı olan Özlem Tekin, şimdilerde eski haline çok tezat bir yaşam sürüyor. Özlem Tekin, köy hayatı yaşıyor. Ünlü rock yıldızı yeni hayatı hayatında görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Rock’cı Özlem Tekin müziği bıraktı, muhtar oldu!

Özlem Tekin her şeyi geride bıraktı

Rock müzik dünyasının asi kızı olarak tanıdığımız Özlem Tekin, her şeyi geride bırakıp köy hayatına yerleşti. 2006 yılında Bodrum’a yerleşen Özlem Tekin, 2016 yılında Küçükbük Mahallesi’nin “muhtar azası” olarak karşımıza çıkmıştı.

Özlem Tekin kimdir?

Özlem Tekin köye yerleşti

2016 yılında Bodrum’u da terk eden Özlem Tekin, Muğla- Milas’taki bir köyde ortaya çıktı. Tekin, köyden aldığı 17 dönüm arazinin içerisine küçük ve son derece mütevazi bir ev yaptırıp orada yaşamaya başladı. Özlem Tekin, kız kardeşini de yanına aldı.

Özlem Tekin’in köy hayatı

Köy hayatına adapte olan ünlü rock yıldızı Özlem Tekin, yeni yaşamı hakkında “Cep telefonu da dahil olmak üzere hiçbir teknolojik alet kullanmıyorum. Tek eğlencem atımla köy kahvesine gidip okey oynamak. Beş köpeğim, bir at ve eşeğim var.” dedi. Yeni hayatında çok mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Özlem Yıldız, “Çiftliğimde mutluyum. Temizliğimi bile kendim yapıyorum. Bütün gün şalvar ve terlikle dolaşıyorum. Keşke bu hayatı daha önce seçseydim.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler