Ana SayfaÜnlülerSerhat Akın'dan bomba açıklama: Hadise'nin o videosunu bulsalar skandal olur!

İlgili Postlar

Serhat Akın’dan bomba açıklama: Hadise’nin o videosunu bulsalar skandal olur!

Serhat Akın’dan bomba açıklama: Hadise’nin o videosunu bulsalar skandal olur! Serhat Akın, mahkemelik olduğu Hadise hakkında yine bomba açıklamalarda bulundu. Serhat Akın’ın iddia ettiği skandal videoda neler var? Serhat Akın’ın iddialarına Hadise’nin tepkisi ne olacak? Detaylar haberimizde…

Hadise, kendisine “arap atı” diyen Serhat Akın’la mahkemelik oldu!

Serhat Akın’dan Hadise’ye ‘arap atı’ benzetmesi

Serhat Akın, geçtiğimiz aylarda Hadise hakkında “Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi…” demişti. Bu sözlerin ardından Hadise, “Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın. Kadının bu kadar şiddet gördüğü bir dönemde susamam diye.” diye bir paylaşım yapmıştı. Olayın ardından Hadise, Serhat Akın’a 1 liralık tazminat davası açmıştı.

Hadise kimdir?

Zeytin dalı uzatmıştı

Serhat Akın, olayın büyümesinin ardından Hadise’ye zeytin dalı uzatmış ve “Bir süredir Twitch platformu üzerinden hem oyun oynayıp, hem de sevenlerimle canlı yayında sohbet etmekteyiz. Yine bu sohbetlerden birinde Hadise Hanım ile on sene önce yaptığımız bir röportaj hatırlatılarak kendisiyle alakalı pek çok soru gelmiştir, bu sorulara sohbet ortamının doğallığı içinde verdiğim cevapta o yıllardan sonra Hadise hanımın yaşadığı fiziksel değişimi, herkesin anlamını bildiği, kötü niyet ve argo içermeyen sekilde izah etmeye çalıştım, bu sözlerim yanlış anlaşıldığı gibi halkımıza da yanlış ve çok ağır bir karalama kampanyasıyla aktarıldı. Hata gözetmeden kim olursa olsun bir insanı kırdığım için öncelikle üzülür, sonrasında özür dilerim, fakat herkes tarafından kötü niyet içermediği malum bu sözlerimin kadına şiddet gibi çok hassas bir konuyla duyurulması, eşim ve kızım üzerinden yargılanmaya çalışılmam karşı tarafın iyi niyetli değil, gündeme gelme çabasıyla bana bu ithamlarda bulunduğunu düşündürdü. Ülkemizin önemli sorunlarından biri olan kadına şiddetle ismimin yan yana gelmesi ve ileride kızımın bu açıklamalarla ilgili bana soracağı soruları düşünerek bu açıklamayı yapma mecburiyeti duydum, istemeden de olsa kırdıysam Hadise hanımdan, böyle bir konu ile gündeme geldiğim için de tüm halkımızdan özür dilerim. Kamuoyuna saygılarımla, Serhat Akın.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Serhat Akın Kimdir?

Hadise’nin o videosunu bulsalar skandal olur

Serhat Akın, olayın sessizliğe gömülmesinin ardından yeni bir bomba açıklama yaptı. Akın, Hadise’nin yıllar önce Almanya’da verdiği bir röportaja gönderme yaparak “Video olarak o röportajı bulsalar skandal olur. Adam, Hadise’ye ‘Senin erkek arkadaşın yok Serhat gibi olmasını ister misin?’ diyor. O da ‘Serhat’ı tanımıyorum ama çok hoş bir erkek diyor’. Hani bana adamlığımdan bahsediyor ya…” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler