Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı gündüz Alper Baycın'ın cenazesine gitti, akşam da Şeyma Subaşı'nın partisine!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı gündüz Alper Baycın’ın cenazesine gitti, akşam da Şeyma Subaşı’nın partisine!

Acun Ilıcalı gündüz Alper Baycın’ın cenazesine gitti, akşam da Şeyma Subaşı’nın partisine! Survivor kameramanı Alper Baycın’ın cinayete kurban gitmesi ile dün gerçekleşen cenaze töreninden çıkan Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’nın doğum günü partisine gitti. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’ya tepki geldi. Detaylar haberimizde…

Alper Baycın’ı öldüren saldırganın adliyedeki umursamaz tavırları isyan ettirdi!

Acun önce cenazeye, sonra partiye katıldı

Survivor çekimlerinde kameraman olarak göre yapan Alper Baycın, dün baba ocağına getirilip helallik aldı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninden sonra toprağa verilen Alper Baycın’ın cenaze törenine katılanlar arasında Acun Ilıcalı da vardı. Acun Ilıcalı, Kıbrıs’tan dönüp Alper Baycın’ın cenaze törenine katıldı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Şeyma Subaşı partiyi ertelemedi

Acun Ilıcalı, Alper Baycın’ın cenaze töreninin ardından akşam eşi Şeyma Subaşı’nın doğum günü partisine katıldı. Dün, Şeyma Subaşı’nın doğum günüydü. Subaşı, Survivor’da cinayete kurban giden genç kameraman Alper Baycın’ın cenaze töreni ile aynı güne denk gelen doğum günü partisini ertelemedi. Bir de doğum gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaşınca tepki çekti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’ya parti tepkisi

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın, Alper Baycın’ın cenaze töreni ile aynı güne denk gelmesine rağmen doğum günü partisini ertelememesi tepkilere neden oldu. Sosyal medyada çok eleştiri aldılar.

Demet Akalın’dan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı tepkisi

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın doğum günü partisini eleştiren isimlerden biri de ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu. Akalın, sosyal medya hesabından “Bir gece de eğlenmeyin lan! Ayıptır! Cenaze var cenaze! Yatacak yeriniz yok nasıl can vereceksiniz!” ve “Ulan ben televizyon seyretmeye utanıyorum be! Eğleniyorsan da göze sokma! Ay ayy vicdan nerede, siz nerede! şeklinde ifadeler kullandığı bir paylaşımlar yaparak tepkisini gösterdi.

Demet Akalın kimdir?

Alper Baycın öldürüldü

Alper Baycın, Acun Ilıcalı’nın ekibinde görev yapıyordu. Survivor çekimlerinde kameraman olarak görevliydi. Çekimler için Diminik Cumhuriyeti’nde bulunuyordu. İş çıkışı oteline giderken sokak ortasında iki kişinin saldırısına uğradı. Baycın’ın çanta ve cep telefonunu gasp etmek isteyen saldırganlar, direnen Alper Baycın’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler