Ana SayfaÜnlülerAlişan ve Buse Varol çifti bebeklerinin ismini açıkladı!

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol çifti bebeklerinin ismini açıkladı!

Alişan ve Buse Varol çifti bebeklerinin ismini açıkladı! Anne ve baba olma heyecanı yaşayan Alişan ve Buse Varol çifti, bebeklerine hangi ismi verecek? Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu? Bebeğin ismi belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Buse Varol’dan Alişan’a anlamlı doğum günü sürprizi!

Buse Varol hamile

Ünlü türkücü Alişan ve hamile eşi Buse Varol, anne ve baba olmaya hazırlanıyor. İlk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Alişan ve Buse Varol çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? Bebeğin ismine karar verdiler mi?

Alişan kimdir?

Alişan ve Buse Varol’un bebeğinin cinsiyeti ne?

Alişan, Amerika’ya gitmeye hazırlanan yakın arkadaşı Yusuf Tekin adına bir yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Eşi Buse Varol’un da katıldığı yemek çıkışında görüntülenen Alişan ve Buse Varol’a bebeğin cinsiyetinin ne olduğu soruldu. Heyecanlı anne adayı Buse Varol, bebeğin cinsiyetinin henüz belli olmadığını ifade ederek “Henüz belli olmadı. Daha 1 ayı var.” diye yanıt verdi.

Buse Varol Kimdir?

Alişan ve Buse Varol’un bebeğinin ismi ne olacak?

Buse Varol’un bebeğin cinsiyeti ile ilgili sorulara yanıt verdiği sırada Alişan’ın arkadaşı Yusuf Tekin araya girdi ve bebeğin ismini açıkladı. Tekin, bebeğin ismini açıkladı ve “Bebek erkek olursa adı Burak olacak, kız olursa daha belirlemediler.” dedi.

Alişan ve Buse Varol çifti, geçtiğimiz aylarda muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler