Ana SayfaKimdirKemal Sunal'ı 18. ölüm yıl dönümünde hasretle anıyoruz... Kemal Sunal kimdir? Nasıl...

İlgili Postlar

Kemal Sunal’ı 18. ölüm yıl dönümünde hasretle anıyoruz… Kemal Sunal kimdir? Nasıl öldü?

Kemal Sunal’ı 18. ölüm yıl dönümünde hasretle anıyoruz… Nesiller boyu herkesi güldürmeyi başaran usta oyuncu Kemal Sunal vefat edeli 18 yıl oldu. 18. ölüm yıl dönümünde özlenen Kemal Sunal’ı magazin haberleri olarak hasretle anıyoruz. Kemal Sunal nasıl vefat etti? Kemal Sunal’ın oğlu ve eşinden duygusal anma paylaşımları geldi. Detaylar haberimizde…

Yakın arkadaşı yıllar sonra itiraf etti: Kemal Sunal’ı askere zorla götürdük!


Bugün Doğan Ünlüler

Hayatımızdan bir Kemal Sunal geçti

O, Kemal Sunal’dı. ‘Kemal Sunal’ demek; eğlenmek, gülmek demek. Nesiller boyu hatırlanan, kuşaklar boyu özlenen Kemal Sunal herkesin hayatında bir iz bıraktı. Birbirinden güzel filmleri, aradan yıllar geçmesine rağmen hala daha sevilerek izleniyor.

Kemal Sunal kimdir?

Kemal Sulan nasıl vefat etti?

Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 yılında rol almaya hazırlandığı Balalayka isimli filmin çekimleri için Trabzon’a gitmek için yola çıkmıştı. Uçağa binmiş, kalkış için bekliyordu. Ancak, uçağın havalanmasından hemen önce aniden fenalaştı. Kalp krizi geçiren Kemal Sunal vefat etti. Kemal Sunal, bir yıldız gibi aramızdan ayrıldı.

Biz de Magazin Haberleri olarak usta sanatçı Kemal Sunal’ı 18. yıl dönümünde hasret ve özlemle anıyor, ailesi, yakınları ve tüm Türkiye’ye sabırlar diliyoruz.

Ali Sunal’dan Kemal Sunal paylaşımı

Kemal Sunal, vefatının 18. yıl dönümünde ailesi tarafından da anıldı. Oğlu Ali Sunal, sosyal medya hesabından babası Kemal Sunal ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak “Kahramanım” notunu düştü.

Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal’dan duygusal paylaşım

Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal’dan da oldukça duygusal bir anma paylaşımı geldi. Gül Sunal, 1973 yılında yazılan bir mektubu “1973 yılında yazılan bu mektupları okudukça hayranlığım özlemim çoğalıyor… İyi ki hayatımdasın Kemal…” notu ile paylaştı.

İşte o mektupta yazanlar:

Bizim tiyatroda tadilat olduğu için oyuna Aralık başında başlayacağız. Fakat yeni salonu yeni bir oyunla açmak istiyoruz. Bu yüzden pazartesi günü prova günüymüş. Perşembe günü de filme aşlıyoruz. Oyunumuz provası her gün çok sıkı şekilde yapılsa ancak aybaşına çıkar. Onun için provalar çok sıkı yapılacak. Ben bu filmde Tavuk Akakardeş oynuyorum. Yani rol çok büyük. Bu yüzden provaları aksatacağım bazen de hiç katılamayacağım.

Çocuklarla oturup konuştuk. yeni piyeste ufak bir rol oynayacağım. Bunu da böylece ayarladık. Dün gene bir takım elbise aldım. İstanbul’da çok sık dolaşıyorum. Benim filim (Yalancı Yarim) şimdi Eskişehir’de oynuyor. Orada filmi seyredenler geldi, büyük reaksiyon alıyormuşum. Zaten yazıhaneye de film için teşekkür mektubu geldi.

Bu film İstanbul ve Ankara’da Aralık ayında oynayacak, yeni filmin çekimi pazartesi günü başlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler