Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci'den kötü haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’den kötü haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı!

Selin Ciğerci’den kötü haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı! Ünlü popçu Selin Ciğerci’den sevenlerini korkutan bir haber geldi. Selin Ciğerci, aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı! Selin Ciğerci neden hastaneye kaldırıldı? Selin Ciğerci’nin sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Selin Ciğerci’nin ‘Beş Karat’ Şarkısı Başarıya Doymuyor. ‘Beş Karat’ Spotify’de!

Selin Ciğerci’den kötü haber

Geçtiğimiz haftalarda ‘Beş Karat’ isimli şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan ünlü pop şarkıcısı Selin Ciğerci’den sevenlerini korkutan bir haber geldi. Selin Ciğerci, aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci hastaneye kaldırıldı

Selin Ciğerci, yoğun konser maratonunun bir ayağı olan Adana’ya giderken aniden fenalaştı. Yakınları tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı. Sağlık görevlileri tarafından gerekli olan tetkikleri yapılan Selin Ciğerci’nin tedavisine başlandı.

Selin Ciğerci’nin sağlık durumun nasıl?

Ünlü popçunun sağlık durumu merak edilirken, henüz kesin bir bilgiye ulaşılamadı. Hastaneden bir açıklama bekleniyor.

Yoğun konser maratonu

Selin Ciğerci, ‘Beş Karat’ şarkısının ardından yoğun bir konser maratonuna girdi. Farklı illerde konserler veren ünlü popçu, neredeyse her gün sevenleri ilen bir araya geliyor.

Selni Ciğerci’nin hastane odasında çekilmiş görüntüleri

Adana yolunda fenalaşarak hastaneye kaldırılan Selin Ciğerci’nin hastanede kendisinden gizli çekilmiş görüntülerine Magazin Haberleri olarak ulaştık. İşte ünlü popçu Selin Ciğerci’nin hastane yatağında çekilmiş görüntüleri:

Ünlü pop şarkıcısı Selin Ciğerci’ye Magazin Haberleri olarak acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler