Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 15-21 Ekim

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 15-21 Ekim

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 15-21 Ekim Geçtiğimiz hafta ünlüler dünyasında son derece hızlı günler yaşandı. Ünlü isimler akla gelmeyecek haberler ile gündeme geldi. Hangi ünlü isim, hangi haber ile gündeme geldi? 15-21 Ekim haftanın en çok merak edilen haberleri haberimizde…

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 8-14 Ekim

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri

TV’de ilk! Olanlar Oldu filmi hangi gün hangi kanalda yayınlanacak

TV’de ilk! Olanlar Oldu filmi ilk kez televizyon ekranlarında yayınlanacak. Baş rollerinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı iddialı film, ilk kez televizyon izleyicisinin karşısına çıkacak. Olanlar Oldu filmi, hangi gün hangi kanalda yayınlanacak?

Son dakika: Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda!

Son dakika: Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Mehmet Ali Erbil, yoğun bakıma alındı. Mehmet Ali Erbil neden hastaneye kaldırıldı? Neden yoğun bakıma alındı? Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Kuşum Aydın: Televizyon kariyerim biti

Kuşum Aydın: Televizyon kariyerim biti… Kuşum Aydın, konuk olarak katıldığı programda çarpıcı açıklamalara imza attı. Yıllar önce yüzüne dolgu uygulatan Kuşum Aydın, bu yaptığından duyduğu pişmanlığı canlı yayında anlattı.

Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği birinci seçildi

Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği birinci seçildi. Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği birinci seçildi. Hakan ve Gizem Hatipoğlu’nun henüz dünyaya gelmemiş olan bebekleri hangi yarışmada birinci oldu?

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden Sinan Özen’den çarpıcı açıklama

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden Sinan Özen’den çarpıcı açıklamalar geldi. Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Hala daha yoğun bakımda mı? Ameliyat oldu mu? Doktorları sağlık durumu ile ilgili hangi açıklamaları yaptı? Mehmet Ali Erbil’i ziyarete giden Sinan Özen hangi açıklamaları yaptı?

Bircan Bali sızan fotoğrafları hakkında açıklama yaptı

Bircan Bali sızan fotoğrafları hakkında açıklama yaptı. Sevgilisi ile samimi olduğu görüntüleri sosyal medyaya sızan ünlü sunucu Bircan Bali, konu hakkında açıklama yaptı. Bircan Bali’nin fotoğraflarını kim ele geçirdi? Sosyal medyaya sızdıran kim?

Son Dakika! Seren Serengil’in Bebeğinin Cinsiyeti Belli oldu…

Şarkıcı ve Sunucu Seren Serengil ve Türkücü Yaşar İpek, nisan ayında Şile’de aile ve yakın dostlarının katıldığı törenle nişanlanmıştı. Ünlü Çift, nişandan hemen sonra mayıs ayında tatil için gittikleri Fransa’da sürpriz bir kararla evlenmişti. Bir süredir eşi Yaşar İpek’le birlikte Hollanda’da tatil yapan Seren Serengil, şu sıralar anne olabilmek için tüp tedavisi görüyordu. Ünlü şarkıcıdan müjdeli haber geldi.

Azra Akın’dan Alkışlanacak Hareket!

Yaklaşık olarak 8 aylık hamile olan Azra Akın, önceki gün düzenlenen bir etkinlikte boy gösterdi. Azra Akın, katıldığı bu etkinlikte kadınlara moral verdi.

Seda Akgül: Kadın Partnere Tövbe Ettim!

Seda Akgül: Kadın partnere tövbe ettim! Kanal D ekranlarında yayınlanan 4 Kadın Zamanı isimli programdan ayrılan Seda Akgül, flaş bir açıklama yaptı. Başarılı sunucu neden kadın partnerlere tövbe etti?

Bir Zamanlar Çukurova’da Felekeli Damgası!

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova, kısa sürede geniş hayran kitlesine sahip oldu. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünde ise sürpriz bir isim göründü. Bir Zamanlar Çukurova’da uzun süredir ekranlardan uzak kalan bir isim Kerem Alışık dizide dahil oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler