Ana SayfaÜnlülerHakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği birinci seçildi

İlgili Postlar

Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği birinci seçildi

Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği birinci seçildi. Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği birinci seçildi. Hakan ve Gizem Hatipoğlu’nun henüz dünyaya gelmemiş olan bebekleri hangi yarışmada birinci oldu? Detaylar haberimizde…

Hakan Hatipoğlu İçin Survivor Bakın Ne Zaman Bitmiş!

Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği birinci oldu

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çiftinin daha doğmamış bebekleri internet üzerinden yapılan bir ankette en çok merak edilen bebek seçildi. İnternet sitesi ‘KizlarSoruyor’ tarafından hazırlanan “Anne baba olmaya hazırlanan ünlü çiftlerden hangisinin bebeği en çok merakla bekleniyor?” anketinin sonuçları belli oldu.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Sonuçlara göre; Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çiftinin henüz dünyaya gelmemiş olan bebekleri birinci seçildi. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu yüzde 51 ile Gizem-Hakan Hatipoğlu çiftinin bebeği almayı başardı.

Hakan Hatipoğlu’nun Eşi Gizem Hatipoğlu kimdir?

Diğer isimler kimler?

İkinci sıraya yerleşen isim ise; Azra Akın ve Atakan Koru’nun bebekleri oldu. Ünlü çiftin bebeğine yüzde 22 oy oranı geldi. Alişan ve Buse Varol çiftinin bebeği ise, yüzde 17 oy oranı alarak üçüncü sıraya yerleşti.

Eşi Gizem Hatipoğlu’nun bebek beklediğini Survivor yarışmasının dönüşünde öğrenen Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yapmıştı:

10 gün kaldı. İsim konusunda hala kararsızız, iki isim kaldı. Diğerlerini eledik. Çocuğun yüzüne bakıp öyle karar vereceğiz. Son kararımız bu. Tuhaf bir heyecan içindeyim ama kucağıma aldığımda daha farklı olacak diye düşünüyorum. Her gün en az 1-2 kez izlediğim bir video Gizem’in sürprizini öğrendiğim an. Uçaktan indik, otele gideceğiz. Kimseyle görüştürmüyorlar. Otele geldik, odaya çıktık birazdan aşağıya inip ailelerinizle görüşeceksiniz dediler. Asansöre bindik yukarı çıkmaya başladık. ‘Aşağıya inmiyor muyuz’ dedim, ‘Hayır yukarıda’ dediler. Bir odanın kapısına geldik. Kapının arkasında Gizem’in nefes alışını duydum. Sonra kızımı öğrendim. Benim için kızımı öğrendiğim o akşam bitti Survivor. Yarışmaya hiç konsantre olamadım bir daha. Kafa olarak da fizik olarak da bitmiş durumdaydım. Hepten bittim. Geri döndüğümde kızım için bir ev kazandım. Survivor ile ilgili en gurur duyduğum şeydir… 2015’te annemle ilgili 15 sorunun 13’üne cevap vermiştim. Bu yıl 10 sorunun 10’una da doğru cevap verdim. Ben 10 Şubat’ta Survivor’a gittim. Gizem 20 Şubat’ta kendini kötü hissetmiş. Doktora gitmiş. Aklımızda Leyla ismi vardı. Gizem rüyasında babasını görmüş, ‘Leyla olmasın’ demiş rahmetli babası. O an vazgeçtik. Gizem ağlayarak uyandı. Biz o isimden yüzde 99 vazgeçtik. Şimdi 3 tane isim var kafamızda Nil, Yasemin ve Lila… Gizem biraz daha Lila’ya, ben biraz daha Nil’e yakınım… Erkek olsaydı ya Ömer ya Ali olacaktı. Kız olunca plansız yakalandık…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler