Ana SayfaDedikoduÇarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım...

İlgili Postlar

Çarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım…

Çarpışma dizisinin karakterlerini tanıyalım! Çok sevilen oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük bir merak uyandıran Çarpışma dizisi ne zaman başlayacak? Dizideki karakterlerin özellikleri neler? İşte haberimizin detayları…

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

Çarpışma dizisinin karakterlerini tanıyalım

Yakın zamanda Show Tv ekranında yayınlanmaya başlayacak Çarpışma isimli dizi, şimdiden güçlü oyuncu kadrosuyla heyecan yarattı.

Aralık ayında yayınlanmaya başlaması beklenen dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Hakan Kurtaş, Mustafa Uğurlu ve Erkan Can gibi başarılı isimler rol alıyor.

21 Ekim 2018 reyting sonuçları açıklandı! Savaşçı mı? Elimi Bırakma mı?

İşte merakla beklenen karakterler

Dört arabanın birbiriyle çarpışmasından sonra kesişen hayatları konu alan dizideki 4 ana karakteri tanıyalım…

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ)

İstanbul Organize Şube’de baş komiser olan Kadir, evli ve bir kız çocuğu babası. İşkolik olan Kadir’in bir gün emniyet müdürü olacağını herkes bilmektedir. Sarıyer Sporun amigosu olan baş komiser, tribünde platformun üzerine çıktığı an mutludur. Tribünündekileri ve mahallesindekileri sahiplenir. Kardeşi, ağabeyi ya da bir ailesi olmadığı için sevdiklerine ağabeylik, kardeşlik yapar. Kaderini değiştiren, yaşadığı acı olay olacaktır.

Çarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım
Çarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım

Zeynep Tunç (Elçin Sangu)

Banka müdüresi olan Zeynep, rakamlarla nasıl başa çıkacağını bilen ama hayatla başa çıkabilme yetenekleri sınırlı biridir. İçindeki en baskın duygu korku olan Zeynep, eve girdiğinde ilk iş olarak kapıyı kilitler ve arabaya bindiğinde hemen merkezi kilit düğmesine basar. Yetimhanede büyümüş olan genç kadının, elindekileri kaybetme korkusu vardır. Kızı haricindeki her şeye, tehlike unsuru olarak yaklaşan Zeynep’in, eşi Galip ile olan evliliği bitme noktasındadır. Ancak Zeynep yalnızlıktan korkmaktadır.

Çarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım
Çarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım

Kerem Korkmaz (Alperen Duymaz)

Babasını bıçakla yaralamaktan 5 yıl yatan Kerem’i hapisten çıkmaya motive eden yegane şey, dışarıdaki sevgilisi Meral’dir. Evlenmek, çalışmak ve zamanı geldiğinde çoluk çocuğa karışmak gibi bir isteği vardır. 25 yaşında biri için fazla olgun gelen bu hayal onun aile yoksunluğundan kaynaklanmaktadır. Kendine bir aile yaratmak, özlemini duyduğu bu ailede yaşatmak isteyen Kerem’in idolü, bu hayali gerçekleştiren Kadir ağabeyidir. Hapishanede geçen süreçte Kerem, Meral hariç başta aile olmak üzere her şeye karşı olan inancını yitirmiştir.

Çarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım
Çarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım

Cemre Gür (Melisa Aslı Pamuk)

Adını bilmediği, anlamlandıramadığı bir duygunun yokluğundan muzdarip olan Aslı, sevginin sıcaklığını aramaktadır. Bu duyguyu sevgilisi Demir’de bulduğunu düşünmüş fakat yanılmıştır. Bu ilişkiyi sürdürmemesi gerektiğini kendine itiraf edemeyen Aslı, Demir’e aşık değildir. Bu durum rol yapmak zorunda kalan Aslı’yı fazlasıyla hırpalamaktadır. Sevgi yoksunluğunun tek sebebi ise annesizliktir. Hayatındaki en büyük boşluk bu olan Aslı, bu yüzden sürekli bir kaçış halindedir. Amerika’ya gidip yüksek yapmak istemesinin nedeni de budur.

Çarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım
Çarpışma Dizisinin Karakterlerini Tanıyalım

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler