Ana SayfaÜnlülerBircan Bali sızan fotoğrafları hakkında açıklama yaptı

İlgili Postlar

Bircan Bali sızan fotoğrafları hakkında açıklama yaptı

Bircan Bali sızan fotoğrafları hakkında açıklama yaptı. Sevgilisi ile samimi olduğu görüntüleri sosyal medyaya sızan ünlü sunucu Bircan Bali, konu hakkında açıklama yaptı. Bircan Bali’nin fotoğraflarını kim ele geçirdi? Sosyal medyaya sızdıran kim? Detaylar haberimizde…

Sevgilisiyle Samimi Görüntüleri Sızdırılan Bircan Bali, Ateş Püskürdü!

Bircan Bali’nin sevgilisiyle yakınlaştığı fotoğrafları sızdı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan ünlü sunucu Bircan Bali’nin sevgilisi ile yakınlaştığı özel fotoğrafları sosyal medyaya sızdırıldı. Sevgilisi Mr. Jade lakaplı Özkan Şen ile yakınlaştığı anlar sızan Bircan Bali, açtı ağzını yumdu gözünü.

Bircan Bali kimdir?

Nihat Doğan’dan Bircan Bali paylaşımı

Bircan Bali’nin sevgilisi ile yakınlaştığı fotoğrafların sosyal medyaya sızmasının hemen ardından arasının iyi olmadığı Nihat Doğan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Geçtiğimiz ay taciz iddiaları ile gündeme gelen Nihat Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ey ekranların Namus TÜCCARLARI!!! Vallahi incittiğiniz yerden incinecek, kırdığınız yerden kırılacaksınız. Vallahi! Allah yarına bırakacak amma yanınıza asla bırakmayacak. Nd ile dans en son şanstır bunu bilmeli yola gelmeliydin?? gerçeklerin er veya geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır ( belki belki yarından da yakın )” şeklinde ifadelere yer verdi.

Nihat Doğan kimdir?

Bircan Bali sızan fotoğrafları hakkında açıklama yaptı

Bircan Bali, olayın ardından sunuculuğunu yaptığı Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda açtı ağzını yumdu gözünü. Bali, yaptığı açıklamada “Mayıs ayında 5 yıllık evliliğim bitirdim, bekarım. Benimle ilgili haber çıkarılan kişi ilk yemeği temmuz ayında yedim. iki bekar insanın ilişki yaşamasından haber çıkar mı? Çıkmaz. Haber yapmak için ya Bircan’a evli diyelim ya da diğerine evli diyelim. Ben kınadığım hiçbir şeyi yapmam. Hayatım boyunca bana iftira atanları Allah’a havale ettim ama bu seferle hukuki yollara başvuracağım. Yollarımızı ayırdık, başaramadık. Şenol’dan sonra bu ilişkimde dostça bitti. Eski eşim Şenol benimle konuşarak sonuna kadar senin arkandayım, benimle evliyken böyle bir şey yapmadığını biliyorum dedi. Allah razı olsun. Ben de ona nişanlısıyla mutluluklar dilerim. Pedofiliyi sindirdiniz, cinsel istismarı sindirsiniz, tecavüzü, tacizi, evli kadınların başka adamların elini tutmasını, vatan hainini sindirdiniz. İki bekar insanın öpücüğünü sindiremediniz. Allah’tan korkmayan herkesi Allah’a havale ediyorum. Bunu kimin yaptığını biliyorum. Pazartesi belge ve şahitleriyle açıklanacak. Ben yanlış bir şey yapmadım. Allah’ın izniyle evlilik yapıp çocuk sahibi olacağım. Bunun kim yaptıysa hepsinin IP adresiyle beraber. Benim özel mesajlarım sayfasında bulunduran herkese tazminat davası açacağım.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler