Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül: Kadın Partnere Tövbe Ettim!

İlgili Postlar

Seda Akgül: Kadın Partnere Tövbe Ettim!

Seda Akgül: Kadın partnere tövbe ettim! Kanal D ekranlarında yayınlanan 4 Kadın Zamanı isimli programdan ayrılan Seda Akgül, flaş bir açıklama yaptı. Başarılı sunucu neden kadın partnerlere tövbe etti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Seda Akgül’den Cesur Paylaşım

Seda Akgül: Kadın partnere tövbe ettim!

Seda Akgül: Kadın partnere tövbe ettim! Kanal D ekranlarında yayınlanan 4 Kadın Zamanı isimli programdan sürpriz bir şekilde ayrılan Seda Akgül, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül: Kadın Partnere Tövbe EttimSeda Akgül: Kadın Partnere Tövbe Ettim
Seda Akgül: Kadın Partnere Tövbe Ettim

Seda Akgül’den dikkat çekici açıklama

Bir alışveriş merkezinde yanında 4 Kadın Zamanı isimli programdan eski partnerleri Derya Tuna ve Eylül Öztürk ile birlikte görüntülenen başarılı sunucu Seda Akgül, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Alışveriş merkezine yalnız olarak gelen güzel sunucu, Markalar Skoğı’nda kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerine poz verip sohbet etti.

Yeni projeleri kesinleşmeden söyleyemem

Muhabirlerin kendisine yönelttiği yeni bir proje de yer alıp almayacağı sorularını üstü kapalı bir şekilde cevaplayan Seda Akgül, “Yeni 3 tane proje teklifi var ama kesinleşmeden söyleyemem” dedi.

Ya tek başıma ya da en fazla bir erkekle olmalıyım

Yeni projeler hakkında ser verip sır vermeyen güzel sunucu, magazin muhabirlerinin “Yine aynı format mı? Gündüz kuşağı ve ‘4 Kadın Zamanı’ benzeri formatlar mı?” sorusuna, “Hep gece istiyorum ama aksine gündüz kuşağı geliyor, evet benzer programlar. Kadın partnere tövbe ettim, ya tek başıma ya da en fazla bir erkek bir partnerle olmalıyım” diyerek kafaları karıştırdı.

“Kadınlar bir arada olunca yürümüyor mu?” Sorusuna cevap vermekten özellikle kaçınan ünlü sunucu Seda Akgül, muhabirlerin yanından ayrılarak alışveriş merkezine girdi.

Armadaşlığımız sağlam bir şekilde devam ediyor

Seda Akgül’ün alışveriş merkezine girmesinin hemen ardından AVM’ye gelen eski partnerleri Derya Tuna ve Eylül Öztürk, magazin muhabirlerinin Akgül’ün söylediği “Kadın partner istemiyorum”açıklamalarını iletmesi üzerine kendisiyle buluşmaya geldiklerini belirttiler.

“Şimdi Seda ile buluşacağız, sorarız biz kendisine. Programdan ayrılsa da arkadaşlığımız sağlam devam ediyor” diyen Derya Tuna ve Eylül Öztürk, güzel sunucu ile buluşmak üzere muhabirlerin yanından ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler