Ana SayfaDizilerGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri - (10 - 16 Haziran...

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (10 – 16 Haziran 2019)

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (10 – 16 Haziran 2019) listesinde en çok ünlüler tarafından yaşanmış olaylar bulunuyor, detaylar için…

İşte en çok Kıvanç Tatlıtuğ’un konuşulduğu Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri;

Kıvanç Tatlıtuğ’un Ferrari’si Başına Dert Oldu

Gezmeyi, seyahat etmeyi seven yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, otomobil ve motosiklet tutkusu herkes tarafından biliniyor. Oyuncu, çok severek 1998 model Ferrari marka aracını satmaya karar verdi. Lüks motosiklet ve araç filosu bulunan Tatlıtuğ, 200 bin Euro’ya sahip olduğu söz konusu Ferrari Spider F1 model aracını bir internet sitesinden 1 milyon 725 bin TL’ye ilan verdi.

Onur Büyüktopçu’nun Yeni Projesi Belli Oldu!

Yemekteyiz yarışma programındaki sunumuyla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Onur Büyüktopçu, önümüzdeki sezon Show TV ekranlarında olacağını sosyal medya hesabından merak eden takipçilerine duyurdu. Büyüktopçu’nun yer alacağı yeni projesinin adının ise ‘Damat Bayıldı’ olduğu duyumlarımız arasında.

Sinem Kobal’ın Son Paylaşımı Takipçilerini Hüsrana Uğrattı..

Güzel oyuncu Sinem Kobal, çok kısa bir süre önce Instagram hesabındaki takipçi sayısı 5 milyon kişiye ulaşınca sevincini bir paylaşımla renklendirmişti. Uzun zamandır herhangi bir televizyon projesinde olmayı tercih etmeyen Sinem Kobal, tatil fotoğrafları yayınlayarak takipçilerinide habersiz bırakmıyor.

Anne Olan Fahriye Evcen’in İnanılmaz Değişimi..

Kendisi gibi ünlü oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılında dünya evine giren güzel oyuncu Fahriye Evcen, yaklaşık 2 ay önce oğulları Karan’ı kucağına alarak hasretini bitirmişti. Sosyal medyayı sıkca kullanan ünlü isimler arasında olan Fahrice Evcen henüz oğlu Karan’ın fotoğrafını Instagram’dan paylaşmadı ancak doğum sonrasını kendi fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.

Aşıklardan İlk Poz Geldi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yaklaşık iki ay gibi bir süredir birliktelikleri konuşulan Tuğba Coşkun ile birlikte ilk kez objektiflere takıldı. Önceki gün sabahın erken saatlerinde Gündoğan’da objektiflere yakalanan çift sahilin sonuna kadar tempolu yürüyüş yapan ikili, sporu Orman’ın sahibi olduğu Cape Otel’de sonlandırdı.

Murat Boz Ve Aslı Enver’den Evlilik Açıklaması

3 senedir birlikte olan Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin bu yaz evlenecekleri gündeme gelmişti. Çift bu konuyu geçiştirmiş ve sonrasında ise iddialara tepkisiz kalmıştı. Geçtiğimiz gün arkadaşları Eser Yener’in düğününe katılan Murat Boz ve Aslı Enver’den evlilik açıklaması geldi…

Şeyma Subaşı Mekana Alınmadı!

Bildiğiniz üzere Şeyma Subaşı’da bayram tatilini Çeşme’de değerlendiren ünlüler arasındaydı. Yurt dışına çıkmak hyerine bu defa Türkiye’de kızı ve arkadaşlarıyla olmayı tercih eden Subaşı tatilde hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmeyi planlayan Şeyma Subaşı mekana alınmadı! Bu durum karşısında şok yaşayan ve açıklama yapmayan Subaşı’nın içeri neden alınmadığı ise sonradan öğrenildi.

Gold Film’den Kardeş Çocukları açıklaması!

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu’nu buluşturan, Star’ın sevilen dizisi Kardeş Çocukları ile ilgili olarak, Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film’den yazılı bir açıklama paylaşıldı. Gold Film Kardeş Çocukları açıklaması yankı uyandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Eşinin Acı Günü!

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in uzun bir süredir kanser tedavisi gören babası Ali Cengiz Dizer dün hastalığına yenik düştü ve hayata gözlerini yumdu. Bursa Nilüfer ilçesinde bir hastanede tedavi gören Ali Cengiz Dizer, Nilüfer ilçesindeki organize sanayi Camii’nde öğle namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşinin acı günü.

Meryem Uzerli’nin Eski Sevgilisi Can Ateş Ortaya Çıktı!

Bildiğiniz üzere bir dönemler Meyrem Uzerli ve Can Ateş Aşkı gündeme damgasını vurmuştu. Can Ateş ise uzun zamandır sessiz ve gözlerden uzaktı. Kızları ve Meyrem Uzerli’yi bırakarak sırra kadem basan Meryem Uzerli’nin eski sevgilisi Can Ateş ortaya çıktı… Can Ateş’in nerede olduğu ve nasıl yakalandığı detayları haberimizde…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler