Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHem Yazdı Hem Söyledi Hem Çekti!

İlgili Postlar

Hem Yazdı Hem Söyledi Hem Çekti!

“Bu Toprarağın Türküsü” yarışmasında sesiyle herkesi büyüleyen Ünal Zorer’den sevenlerinin yüreğine dokunacak bir parça daha geldi. Kendine has sesi ve yorumuyla yediden yetmiş yediye dinleyen herkesi etkilemeyi başaran Ünal Zorer, sevenleriyle buluşturduğu “Senin Yüzünden” parçasını hem yazdı, hem söyledi, hem çekti!

“Aşkın Denizi” Kendine Hayran Bıraktı

Ünal Zorer’in “İBB’de 3 sene ses sanatçısı olduktan sonra çıkardığı ilk albüm olan “Aşkın Denizi” dinleyicisinden büyük bir ilgi gördü. Senelerdir sahne alan Ünal Zorer’in hayranlarıyla buluştuğu albüm olan “Aşkın Denizi” albümünde yer alan “Gönül” parçası hem ezgisi hem de klibiyle herkesi büyüledi.

2. Albümle Ses Getirdi

İlk 3 sene sonra 2. albümü olan “Bana Seni Gerek Seni”yi yayınladı. Türkü severler tarafından büyük beğeniyle karşılanan albüme konserlerde de ilgi büyüktü. Klip çalışmalarıyla da dikkat çeken başarılı ses sanatçısı aynı zamanda bazı reklam ve dizilerde de ekran karşısına çıkarak, oyunculukta olan yeteneğini de kanıtladı.

Ünal Zorer “Senin Yüzünden”

Ünal Zorer‘in uzun süredir üzerinde çalıştığı parçası olan “Senin Yüzünden” 11 Haziran’da dinleyicileriyle buluştu. Sözü ve müziği Ünal Zorer’e ait olan parçanın klip çekimlerini de Ünal Zorer üstlendi. İstanbul Art Stüdyolarında çekilen klipte ünlü şarkıcıya müzik camiasından ünlü saz sanatçıları eşlik etti. Klibin düzenlemelerini ise Fatih Yavuz üstlendi.

Ünal Zorer Kimdir?

Hem Yazdı Hem Söyledi Hem Çekti!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler