Ana SayfaKimdirÜnal Zorer Kimdir?

İlgili Postlar

Ünal Zorer Kimdir?

“Senin Yüzünden” parçasıyla büyük bir beğeni toplayan Ünal Zorer kimdir? Ünal Zorer kaç yaşında? Ünal Zorer albümleri neler? Ünal Zorer aslen nereli? Ünal Zorer hangi burç? Ünal Zorer hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ünal Zorer Kaç Yaşında? Ünal Zorer Aslen Nereli? Ünal Zorer Hangi Burç?

Ünal Zorer 2 Ekim 1982 senesinde İsntabul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Ünal Zorer, Terazi burcudur.

Ünal Zorer Kimdir?

Ünal Zorer eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. “İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Halk Müziği Bölümü”nden mevzun olmuştur. Ünal Zorer 2006 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk, jüriliğini Pakize Suda, Arif Sağ, Levent Kırca ve Ali Atıf Bir’in üstlendiği “Bu Toprağın Türküsü” yarışmasına katılarak 1. olmuştur.

Ardından kendini sanat alanında daha da geliştirmek isteyen Ünal Zorer, dublaj ve oyunculuk eğitimleri alarak birçok reklam projesinde yer almıştır. Ünal Zorer, Zeki Adsız yönetimde ki, “İBB Türk Halk Müziği Topluluğu”nda 3 yıl ses sanatçısı olarak çalışmasının ardından, 2016 senesinde “Aşkın Denizi” albümünü dinleyicileriyle buluşturmuştur. Yorumu ve sesiyle müzik seveler tarafından büyük bir ilgi gören Ünal Zorer,  2018 senesinde “Bana Gerek Seni” albümünü yayınlamıştır.

Albümleri ve seslendirdiği şarkılarla büyük bir ilgi gören Ünal Zorer, 2019 senesinin Haziran ayında merakla beklenen “Senin Yüzünden” şarkısını yayınlayarak, klip için kameralar karşısına geçmiştir.

Ünal Zorer Albümleri

  • 2018 – Bana Gerek Seni
  • 2016 – Aşkın Denizi
  • 2006 – Bu Toprağın Türküsü

Ünal Zorer Single Albümleri

  • 2019 – Senin Yüzünden

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler