Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (31.07.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (31.07.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

 

Adnan Oktar’ın kediciğinden yürek hoplatan bikinili poz 

Adnan Oktar’ın kediciklerinden biri Tülay Kumaşçı’dan sosyal medyayı yerinden oynatan cesur bikinili poz. Cesur pozları ile bilinen Tülay Kumaşçı, sosyal medya hesabından “Kıyafetime Karışma” etiketi ile bikinili bir poz paylaştı.

Eda Erol’dan Alişan’a bomba gibi yanıt!

Eda Erol, Alişan’ın “Çok güzel, çok alımlı, çok seksi, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür.” sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bu fotoğraflar ile yanıt verdi

 

Acun Ilıcalı Açıkladı: O Ses Türkiye’ye Müthiş Jüri

Acun Ilıcalı kendi sosyal medya hesabı Twitter’dan: “O Ses Türkiye jüriliği için Yıldız Tilbe ile görüşmelere başlanmıştır :)” dedi. Milyonlarca insanı televizyon ekranlarına kilitleyen O Ses Türkiye’bin yeni jüri üyesi Yıldız Tilbe mi olacak?

Tuğba Büyüküstün şok üstüne şok yaşıyor!

Tuba Büyüküstün’ün eski eşi Onur Saylak mahkemeye gidiyor. 2011 yılında evlenen ve bu sene Haziran ayında boşanan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak ikilisinin arasında geçen şiddetli davalar durulmuyor.

Buse Narcı Bodrumda

Özcan Deniz ile yaşadığı ilişkiden sonra adını duyuran güzel oyuncu Buse Narcı Bodrum sahilinde kameralara yakalandı. Güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu tatile iddialı başladı.

 

Burak Yılmaz Çocuklarını Düşünmedi!

En çok kazanan Türk futbolculardan Burak Yılmaz, boşanma sürecinde olduğu eşi İstem Yılmaz ve iki çocuğunu zor durumda bıraktı. Ünlü futbolcu, mahkeme kararına rağmen eşi ve kızlarının oturduğu Florya’daki villanın aylık 4 bin 500 dolar (16 bin TL) olan kirasını ödemedi.

Harun Kolçak’ın doktorundan uyuşturucu açıklaması

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçı Harun Kolçak hakkında ortaya atılan “Uyuşturucu kullanıyordu” iddialarına yanıt doktorundan geldi. Sanatçının doktorunun yaptığı “Uyuşturucu kullandığına dair hiçbir bulgu mevcut değil.” açıklaması merhum sanatçının uyuşturucu kullandığı iddialarının asılsız olduğunu ispatladı.

 

Yeliz Yeşilmen Kaş Yapayım Derken Göz Çıkarttı!

Oyuncu Yeliz Yeşilmen, Instagram hesabından kızı Asya ile namaz kılarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Yeliz Yeşilmen’in tırnaklarının ojeli olmasına sosyal medya kullanıcıları “Ojeyle abdest alınmıyor” diyerek tepki gösterdi.

 

Ali Ağaoğlu’ndan bomba açıklama: Tatilde olmazsa olmazım kadınlar

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu’ndan yine kadınları kızdıracak bir açıklama geldi. Röportaj veren Ağaoğlu, tatilde olmazsa olmazım dediği şeyleri sayarken “Tatilde olmazsa olmazım kadınlar.” dedi.

 

 

Rıdvan Dilmen ve Ece Beyza Şekerci Akmerkez’de Alışverişte Yakalandı!

Efsane futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ve güzel oyuncu Ece Beyza Şekerci Akmerkez’de alışveriş yaparlarken görüntülere yakalandı. Rıdvan Dilmen; hediye alacak bir mağaza ararken, Beyza Şekerci ise tatil alışverişi yaparken görüldü.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler