Ana SayfaDedikoduEda Erol'dan Alişan'a bomba gibi yanıt!

İlgili Postlar

Eda Erol’dan Alişan’a bomba gibi yanıt!

Alişan, nişanlısı Eda Erol hakkında yaptığı “Çok güzel olmasını istemezdim, öyle de oldu çok şükür.” gafına karşılık aldı. Eda Erol, nişanlısının sözlerine sosyal medya üzerinden fotoğraflı olarak yanıt verdi. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Alişan, izdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilerleyen Alişan, kendisine yöneltilen “Fiziksel kriterleriniz nelerdi?” sorusuna “Herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim.” yanıtını vermişti. Alişan’ın bu sözlerine Eda Erol’un ne yanıt vereceği merak konusu olmuştu.

Eda Erol, Alişan’ın “Çok güzel, çok alımlı, çok seksi, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür.” sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bu fotoğraflar ile yanıt verdi…

Eda Erol, nişanlısı Alişan’a yanıt olarak yayınladığı bu fotoğrafları kısa bir süre sonra silerek daha çok dikkat çekti.

Sanat camiasının müzmin bekarı olarak nam salan ve herkesin evlenmesini dört gözle beklediği ünlü şarkıcı Alişan, Eda Erol ile evlenmek için gün sayıyor.

Alişan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler