Ana SayfaÜnlülerTuğba Büyüküstün şok üstüne şok yaşıyor!

İlgili Postlar

Tuğba Büyüküstün şok üstüne şok yaşıyor!

Tuba Büyüküstün’ün eski eşi Onur Saylak mahkemeye gidiyor. 2011 yılında evlenen ve bu sene Haziran ayında boşanan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak ikilisinin arasında geçen şiddetli davalar durulmuyor.

2011 yılında evlendiği Tuba Büyüküstün’den ikiz kızları olan Onur Saylak, aylardır konuşulan ‘yasak aşk’ skandalına sonunda tepkisini gösterdi. Onur Saylak, eski eşi Tuba Büyüküstün’ün Umut Evirgen ile aşk yaşadığının iddia edilmesi ve hatta olayın adli sonuçlarından sonra eski eşine tepki gösterdiği buna karşılık yönetmenliğini ve yapımcılığını yaptığı filmin galasına davet etmediği ortaya çıkmıştı. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’den Haziran ayında gizlice boşandığı iddia edilen Saylak, Tuba Büyüküstün’ün işletmeci Umut Evirgen’le yasak aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından sessizliğini mahkeme kararıyla bozdu.

“Yasak aşk iddialarından sonra tatil”

Bu yaşanan yasak aşk iddialarından sonra eski eşini Instagram’dan takipten çıkan Onur Saylak kızları Maya ve Toprak ile tatile gitti. Hatta Tuba Büyüküstün de sevgilisi Umut Evirgen’in cezaevinden çıkmasının ardından onunla tatile gitti.

Umut Evirgen çocukların velayetini alabilecek mi?

Gazetelerde yer alan habere göre de; bu olaylardan sonra Onur Saylak’ın çocukları Maya ve Toprak’ın velayeti için dava açmaya hazırlanıyor. Onur Saylak çocukların velayetini alabilecek mi? Yaşananları tasnif etmediğini belirten Onur Saylak, Tuba Büyüküstün’e çocuklarının velayetini almak için dava açacağını belirtti. Yaşananlara çocukları Maya ve Toprak için sustuğunu dile getiren Onur Saylak, kendi sosyal medya hesabından çocukların velayetini alacağını belirten bir paylaşımda bulundu. Boşandıktan sonra da ikili arasında suların durulmadığını görüyoruz. Şimdilerde Umut Evirgen’le tatilde olduğu konuşulan Tuba Büyüküstün’ün konu hakkında hiçbir açıklama yapmaması kafaları karıştırdı.

“Yeni darbesinin velayet”

Onur Saylak, Tuba Büyüküstün’ü instagram hesabından çıkartmasıyla güzel oyuncuya kızgınlığını hem de dostluğun da sona erdiğini ilan etmişti. Onur Saylak Tuba Büyüküstün’ün de oynadığı ‘Daha’ filminin Çek Cumhuriyeti’ndeki galasına güzel oyuncuyu çağırmayarak Büyüküstüne olan tavrını netleştirmişti. Onur Saylak’ın yeni darbesinin ise velayet davası olacağı konuşuluyor. Tüm bu yaşananlara Tuba Büyüküstün cephesinden ne yapılacağı ise merak konusu. Hala bir açıklamada bulunmayan başarılı oyuncu Büyüküstün, Umut Evirgen ile tatiline devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler