Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı Açıkladı: O Ses Türkiye'ye Müthiş Jüri

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Açıkladı: O Ses Türkiye’ye Müthiş Jüri

Acun Ilıcalı kendi sosyal medya hesabı Twitter’dan: “O Ses Türkiye jüriliği için Yıldız Tilbe ile görüşmelere başlanmıştır :)” dedi. Milyonlarca insanı televizyon ekranlarına kilitleyen O Ses Türkiye’bin yeni jüri üyesi Yıldız Tilbe mi olacak?

Hadise’nin koltuğuna Yıldız Tilbe mi oturacak?

Şarkıcı Yıldız Tilbe’nin, 6 sezondur birinci olamayan bu sene birinci çıkarta bilen Hadise’nin yerine ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında jüri koltuğuna oturacağı kulislerde konuşuluyordu. Acın Ilıcalı bugün gece saat iki suların sosyal medya hesabı Twitter’dan: “O Ses Türkiye jüriliği için Yıldız Tilbe ile görüşmelere başlanmıştır :)” yazmasıyla hem takipçileri hemde O Ses Türkiye izleyenlerinden olumlu dönüşler aldı. Meraklı bekleyişin biteceğinin belirtisi olan bu paylaşım Hadise’nin O Ses Türkiye jüri koltuğunu Yıldız Tilbe’ye devredeceğinin de ilk sinyali oldu.

Yıldız Tilbe, özleyenleri mutlu

 Acın Ilıcalı’nın kendi sosyal medya hesabı twitter’dan yaptığı paylaşımda Yıldız Tilbe’yi jüri olarak O Ses Türkiye yarışmasında göreceğini anlayan takipçileri çok olumlu dönüşler yaptı. Yorumlara bakıldığında uzun süredir ekranlarda görülmeyen Yıldız Tilbe’nin hayranları yeniden ekranlarda Tilbe’ye kavuşacakları için mutlu olduklarını belirtiyorlar. Magazin dünyasına bomba gibi düşen Acın Ilıcalı’nın paylaşımı birkaç saatte milyonlarca kişi tarafından hem beğenildi hemde paylaşıldı. 6 sezondur birinci olamayan bu sene birinci çıkarta bilen Hadise’nin kendi koltuğuna gelecek jüri üyesi Şarkıcı Yıldız Tilbe hakkında herhangi bir açıklama yada paylaşım yapmadığı biliniyor.

Yıldız Tilbe, özleyenleri mutlu   Acın Ilıcalı'nın kendi sosyal medya hesabı twitter'dan yaptığı paylaşımda Yıldız Tilbe'yi jüri olarak O Ses Türkiye yarışmasında göreceğini anlayan takipçileri çok olumlu dönüşler yaptı. Yorumlara bakıldığında uzun süredir ekranlarda görülmeyen Yıldız Tilbe'nin hayranları yeniden ekranlarda Tilbe'ye kavuşacakları için mutlu olduklarını belirtiyorlar. Magazin dünyasına bomba gibi düşen Acın Ilıcalı'nın paylaşımı birkaç saatte milyonlarca kişi tarafından hem beğenildi hemde paylaşıldı. 6 sezondur birinci olamayan bu sene birinci çıkarta bilen Hadise'nin kendi koltuğuna gelecek jüri üyesi Şarkıcı Yıldız Tilbe hakkında herhangi bir açıklama yada paylaşım yapmadığı biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler