Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil bu sefer ne tepki verecek?

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil bu sefer ne tepki verecek?

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’dan olan kızı Yasmin Erbil’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yasmin Erbil’i yaptığı paylaşımlarından dolayı yakın tarihte uyarmıştı. Yasmin Erbil babasının uyarılarına kulak asmadı yeni paylaşımlarda bulundu. Anlaşılan o ki Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil’i dinlemeye pek niyetli değil.

Cesur pozları dillerden düşmüyor

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’dan olan kızı Yasmin Erbil’in cesur paylaşımlarıyla hem takipçilerinin bolca beğenisini alıyor hem de babasının uyarılarına kulak asmaması haberleriyle magazin dünyasında kendine yer ediniyor. Babası Mehmet Ali Erbil tarafından bu konuda sık sık uyarı alan Yasemin Erbil, yine de paylaşım yapmaktan vazgeçmiyor. Yasmin’in fotoğrafları, takipçileri tarafından binlerce beğeni alıyor. Yasmin Erbil takipçilerinden aldığı beğeni ve yorumlar karşılığında ateşli pozlar vermeye devam edecek mi?

Gözler komedyen Mehmet Ali Erbil’de…

Gözler komedyen Mehmet Ali Erbil’e çevrildi. Daha önce sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara verdiği tepkiyle gündeme gelen baba kız bu sefer bir olay yaşayacak mı? Yasmin Erbil’in cesur paylaşımlarına henüz babası Mehmet Ali Erbil’den bir dönüş gelmedi. Herkesin magazin gündeminde merak ederek sorduğu tek soru ise: “Mehmet Ali Erbil bu sefer ne tepki verecek?” oluyor.

İşte Yasmin Erbil’in adından söz ettirdiği paylaşımlarından biri…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler