Ana SayfaDedikoduRıdvan Dilmen ve Ece Beyza Şekerci Akmerkez’de Alışverişte Yakalandı!

İlgili Postlar

Rıdvan Dilmen ve Ece Beyza Şekerci Akmerkez’de Alışverişte Yakalandı!

Efsane futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ve güzel oyuncu Ece Beyza Şekerci Akmerkez’de alışveriş yaparlarken görüntülere yakalandı. Rıdvan Dilmen; hediye alacak bir mağaza ararken, Beyza Şekerci ise tatil alışverişi yaparken görüldü.

Rıdvan Dilmen Doğum Günü Hediyesi Aradı

Yeşil sahaların ve Fenerbahçe’nin “Şeytan” lakaplı efsane futbolcusu Rıdvan Dilmen, son iki yıldır özel hayatıyla epeyce gündemde olan isimlerden birisi oldu. Dilmen, 2015 yılında 2.evliliğini yaptığı Ayşe Hanım’dan boşandı. 2016 yılında ise NTVSpor’un eski sunucularından Tuğba Dural ile evlenecekleri haberleriyle bir hayli konuşuldu.  Aynı yıl; aradan çok geçmeden lenf kanserine yakalandığını, Sabah gazetesinde yazdığı köşe yazısında okuyucularına duyurmuş ve dua istemişti.  Neyse ki; kanseri yenerek şifa buldu ve hayatına kaldığı yerden devam etmesiyle de hayranlarını sevindirdi. Halen köşe yazarlığına ve NTVSpor’da futbol yorumculuğuna devam eden Dilmen’in, geçtiğimiz gün Akmerkez’de çocuk mağazası aradığı görüntülere yansıdı. AVM’nin üst katındaki bir çocuk mağazasında alışveriş yaparken görülen ünlü futbolcunun yakın bir dostunun çocuğuna doğum günü hediyesi aldığı bildirildi. Dilmen, doğum gününe geç kalmamak için yine hızlı adımlarla Akmerkez’den ayrıldı.

 

Ece Beyza Şekerci Eşiyle Tatile Gidiyor

 

Aslında balerin olan güzel oyuncu Ece Beyza Şekerci Akmerkez’de gezerken objektiflere yakalandı.

Beyza Şekerci en son 2014 yılında TRT’de yayınlanan “Hayat Ağacı” adlı dizi filmin güçlü oyuncu kadrosuyla birlikte rol almıştı. Dizi beklenilen ilgiyi görmeyince 13. bölümden sonra devam etmedi. Bu diziden sonra yetenekli oyuncu, 2015 yılındaki evliliği ile magazin gündeminde adını duyurdu. TRT1 ekranlarında “Altın Petek” adlı yarışmanın sunuculuğunu yapan sempatik oyuncu Engin Hepileri ile evlenen Beyza Şekerci, evliliğinden bu yana pek ekranlarda da görülmedi. Geçtiğimiz gün Akmerkez’de mağazalarda gezerken görülen genç oyuncunun, eşi ile tatile çıkacağı ve tatil için alışveriş yaptığı bildirildi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler