Ana SayfaÜnlülerHarun Kolçak'ın doktorundan uyuşturucu açıklaması

İlgili Postlar

Harun Kolçak’ın doktorundan uyuşturucu açıklaması

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçı Harun Kolçak hakkında ortaya atılan “Uyuşturucu kullanıyordu” iddialarına yanıt doktorundan geldi. Sanatçının doktorunun yaptığı “Uyuşturucu kullandığına dair hiçbir bulgu mevcut değil.” açıklaması merhum sanatçının uyuşturucu kullandığı iddialarının asılsız olduğunu ispatladı. Detaylar haberimizde…

Uzun zamandır prostat kanseri ile mücadele eden, ancak kanserin vücudunda yarattığı tahribat nedeni ile 19 Temmuz günü hastalığa yenik düşen usta sanatçı Harun Kolçak vefatı ile sanat camiasını derinden sarstı. Kolçak’ın vefatının ardından uyuşturucu kullandığı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak, bu iddiaların tamamen asılsız olduğu, usta sanatçıya atılan çirkin bir iftira olduğu ortaya çıktı.

Harun Kolçak’ın doktoru olan Prof. Özkan Pektaş, “Harun, uzun yıllar hastamız oldu. Ama asla uyuşturucu tedavisi görmedi. Uyuşturucu kullandığına dair hiçbir bulgu mevcut değil. Kendisinin alkole karşı zaafı vardı ama uyuşturucu kullandığını kimse iddia edemez.” açıklamasını yaptı.

Pektaş, sanatçı Harun Kolçak’ın kanser olduğunu öğrenmesinin ardından alkol kullanmaktan da vazgeçtiğinin altını çizerek “Bu asılsız uyuşturucu iddiaları bizi çok üzdü. Çünkü Harun Kolçak çok beyefendi bir adamdı. Saygıda kusur etmezdi. Her zaman, asistanlara kadar herkese yardımcı olurdu.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

19 Temmuz günü kanser hastalığıyla ettiği mücadeleye yenik düşerek yaşamını yitiren müzik dünyasının değerli isimlerinden biri Harun Kolçak’a yapılan uyuşturucu kullandığı iddialarının, doktorunun yaptığı açıklamalar ile asılsız olduğu ortaya çıkmış oldu.

Harun Kolçak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler