Ana SayfaÜnlülerFikret Hakan'ın mezar taşı için yazdığı yazı olay yarattı

İlgili Postlar

Fikret Hakan’ın mezar taşı için yazdığı yazı olay yarattı

Usta oyuncu Fikret Hakan’ın mezar taşına yazılmasını vasiyet ederek yazdığı yazı olay yarattı. Merhumun sözlerini okuyanlar adeta neye uğradığını şaşırdı. Detaylar haberimizde…

11 Temmuz günü akciğer kanseri nedeni ile hayata gözlerini yuman merhum sanatçı Fikret Hakan, vefatı ile sanat camiasını yasa boğdu. Usta sanatçının bir vasiyeti ortaya çıktı. Fikret Hakan’a ait olduğu iddia edilen sözlerin sanatçının vasiyeti olduğu ve mezar taşına yazılmasını istediği ortaya çıktı.

İşte Fikret Hakan’ın mezar taşına yazılmasını vasiyet ettiği o sözler…

“1. Yüz: Burada yatan merhumun / Bumin Gaffar’dı adı / O da Sirano gibi / Hiçbir b.k olamadı”, “2. Yüz: Burada yatan merhumun / Fikret Hakan’dı adı / O da Jak Landın gibi / Acısız yaşamadı”

Türk sinemasının usta isimlerinden biri olan usta sanatçı Fikret Hakan, 11 Temmuz günü yaşamını yitirdi. Usta sanatçı, akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Ancak, vücudu daha fazla dayanamadı ve vefat etti. Merhum sanatçı, vefatı ile sanat camiasından bir yıldızın daha kaymasına neden oldu. Sevenleri ve sanat dünyası, sanatçının ardından derin bir yasa boğuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler