Ana SayfaÜnlülerKanal D'den gönderilen İrfan Değirmenci yeni bir işe başlıyor

İlgili Postlar

Kanal D’den gönderilen İrfan Değirmenci yeni bir işe başlıyor

Bir dönem Kanal D ekranlarında ana haber bülteni sunuculuğu yapan İrfan Değirmenci, yeni bir işe başlıyor. Değirmenci, tek kişilik gösteri ile sahnelere adım atacağını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında ana haber bülteninde sunucu olan İrfan Değirmenci, referandum öncesi “Hayır” oyu vereceğini açıklaması nedeni ile görevinden alınmıştı.

sonrasında ekranlarda görünmeyen İrfan Değirmenci, yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile yeni bir işe başlayacağını açıkladı.Televizyon haberciliği işine zorunlu bir mola verdiğini ifade eden Değirmenci, “Hayatımı TV’de değil sahnelerde sürdüreceğim.” dedi.

İşte İrfan Değirmenci’nin yaptığı o paylaşımlar…

Bu sezon hiçbir kanalda yokum. TV haberciliğine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik baki. Hayatımı TV’de değil sahnelerde sürdüreceğim.

Epeydir biriken öykülerimi şarkılar eşliğinde size takdim edeceğim. Annemin de olurunu aldım. Şovumuzun ismi de ‘Anne ben artist oldum’

‘Anne ben artist oldum’ iki perde müzikli tek kişilik gösteri. Çok eğleneceğiz söz. Dertleşip stres atacağız beraber. Çok heyecanlıyım.

‘Anne ben artist oldum’u ben yazdım,ben oynayacağım.Bu kez patron yok daha doğrusu patron sizsiniz. @ertgrlalbyrk da yine turnelerde benimle.

Provalarımız sürüyor. Biletler Pazartesi’den itibaren biletix’te ve gişelerde. İlk oyun 15 Ağustos’ta İzmir Karşıyaka’da. Allah utandırmasın.”

Kanal D’den gönderilen ve o zamandan beri sesi sedası çıkmayan İrfan Değirmenci, yeni iş müjdesi ile hayranlarını mutlu etti.

İrfan Değirmenci kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler