Ana SayfaÜnlülerCansu Taşkın Alaçatı'da Sörf Dersi Alıyor

İlgili Postlar

Cansu Taşkın Alaçatı’da Sörf Dersi Alıyor

Son dönemlerin gündemdeki ismi Cansu Taşkın, Alaçatı’da görüldü. Sörf yapılan bölge olmasıyla ünlü olan Alaçatı’da sörf dersi aldığı öğrenilen Cansu Taşkın, magazin muhabirlerine poz vermedi ihmal etmedi.

“Bana Göre Değil”

Tekrar tekrar denemesine rağmen sörf tahtası üzerinde durmayı başaramayan Cansu Taşkın¸ magazin muhabirlerine konuyla ilgili değerlendirme yaptı.  “Ne kadar denesem de bana göre değil ama çok güzel bir spor” diyen Cansu Taşkın, çabalarının olumsuz şekilde sonuçlandığını ifade etti

Tatili Alaçatı’da Yapıyor

Tatil için Alaçatı’yı tercih eden Cansu Taşkın, gündemde yer alan haberlerle ilgili de ilginç bir açıklama yaptı. Özelikle kendisine mesaj atan ünlü isimleri ifşa edeceğine yönelik haberlerin çıkığını hatırlatan ünlü isim, bu tip bir açıklamasının olmadığını ve gündemde yer alan bu haberlerin de doğru olmadığını söyledi. Haberler ile ilgili hukuki yollara başvuracağını da söyleyen güzel isim, bu açıklamalarıyla gündemdeki tartışmaları da farklı bir yöne çekti. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı fotoğrafları ile popüler durumda olan ünlü isim¸bu fotoğraflarıyla gündemde kalmayı başarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler