Ana SayfaÜnlülerSihirli Annem'in Ceren'i Büyüdü De Evleniyor

İlgili Postlar

Sihirli Annem’in Ceren’i Büyüdü De Evleniyor

Sihirli Annem dizisiyle tüm Türkiye tarafından tanınan Gizem Güven, evlilik hazırlıkları yapıyor. Dizide genç bir oyuncu olarak tanınan ve şu anda gençlik yıllarını yaşayan güzel oyuncu, evlilik için geri sayıma geçti.

Uzun Zamandan Beri Birlikteydi

Futbolcu olarak tanınan Caner Turp ile uzun zamandan beri ilişkisini sürdüren Gizem Güven, bu ilişkisini evliliğe taşımaya karar verdi. Bu haberin sosyal medyada yansımaları ile oldukça farklı oldu. Sihirli Annem karakteri ile tanınması sebebiyle hala akıllarda küçük kız imajı ile kalan Gizem Güven’in evlilik dönemine gelmesi ve evlilik hazırlıkları yapması çok farklı, espirili mesajların yayınlanmasını sağladı.

Söz Kesildi

Gizem Güven ile Caner Turp arasındaki ilişki geçtiğimiz akşam yapılan söz ile birlikte resmiyet kazanırken, bu durum da yine sosyal medyada dikkat çekti. Gizem Güven söz fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak fotoğrafın altına “Mutlu sonsuzluk için ilk sözümüzü verdik!” notunu yazdı. Ünlü Oyuncunun sevenleri bu mesajın altında destek mesajları gönderirken, ünlü oyuncunun mutlu hali gözlerden kaçmadı.

Gizem Güven Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler