Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (22.10.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (22.10.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Gülben Ergen hakkında bomba iddia… Gazeteci İzzet Çapa ifşa etti!

Gazeteci İzzet Çapa, Gülben Ergen hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Çapa, Ergen’in her şeyi yalanladığını ifade ederek, kendisine yanlışlıkla attığı fotoğrafı bile dile getirdi.

Demet Akalın, Gülben Ergen’i “Kocasıyla” Vurdu!

Gülben Ergen’in hakkında çıkan iddialardan sonra Demet Akalın ile arası bozulmuş hatta Demet Akalın’ın,Gülben Ergen’i takipten çıkartığı yönünde dedikodular çıkmıştı. Bir takipçisinin yaptığı yorum üzerine duruma açıklık getiren Demet Akalın “Bu polemiklere girmeyecek kadar sevdiğim bir eşim var.” yorumunda bulundu.

“Şeyma, Trafik Kazası Geçirip Vefat Ediyordun!”

Şeyma Subaşı, kendisine gelen mesajları arada sırada takipçileri ile paylaşıyor. Son olarak kendisine gelen bir mesajı instagram hikayesinde paylaşan Şeyma Subaşı, fotoğrafın altına “Ha ha 😒😒”  yazdı.

 

Acun O Programı Sonlandırdı!

25 Eylül tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan program yeterli reyting alamayınca yayından kaldırıldı. Amerika’da “House Hunters” isminde yayınlanan TV programı Türkiye’de “Emlak Avcıları” ismi ile TV8 ekranlarında yayınlanmıştı.

Serdar Ortaç’ın boşanmaktan vazgeçmesinin nedeni ortaya çıktı

Magazin dünyası geçen hafta Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çiftinin boşanma haberi ile çalkalanmıştı. Günaydın yazarı Bülent Cankurt, bu olayı köşesine taşıdı ve çiftin boşanmasını engelleyen nedeni yazdı.

Sinem Kobal’ın Olay Banyo Sahnesi!

Kenan İmirzalıoğlu ile geçtiğimiz sene dünya evine giren güzel oyuncu Sinem Kobal, uzun bir süreden sonra Yüz Yüze dizisi ile ekranlara döndü. Rol aldığı Yüz Yüze dizisindeki banyo sahnesi sosyal medyada Sinem Kobal hakkındaki gönderilerin artmasına sebep oldu.

Hazal Kaya’nın Aşkını İlan Ettiği Mesaj Çok Beğenildi

Güzel oyuncu Hazal Kaya, sevgilisi Ali Altay’a sosyal medya üzerinden destek ve sevgi mesajı verdi. Sevgilisi Ali Atay’a aşkını ilan eden Kaya, mesajıyla takipçileri tarafından da çok fazla beğeni ve yorum aldı.

Luvrita Dönen Dolabı Tek Tek Anlattı!

Evlilik programlarında adını herkese “hayır” diyerek duyuran ve bağırmalarıyla popüler gelin adayı haline gelen Rus gelin adayı Luvrita her şeyin oyun olduğunu tek tek anlattı. Gelin adayı 6 yıllık oyuncu eğitimini orada sergilediğini söyledi.

Gülben Ergen, okul projesinden sonra reklam filminden de çıkarıldı!

Bir süredir evli iş adamı Tolga Duğles ile yasak aşk yaşadığı yönündeki haberler ile gündemde olan Gülben Ergen bir şok daha yaşadı. Son olarak okul projesinden çıkarıldığı öğrenilen Gülben Ergen’in rol aldığı reklam filminden de çıkarıldığı öğrenildi.

O Ses Yarışmacısı, Eski Eşi Tarafından Öldürüldü

Türkiye’de de yayınlanan O Ses Türkiye’nin Kamboçya’daki versiyonuna katılan şarkıcı San Sreylai önceki gün başkent Phnom Penh’te yaşanan silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler