Ana SayfaDizilerSinem Kobal'ın Olay Banyo Sahnesi!

İlgili Postlar

Sinem Kobal’ın Olay Banyo Sahnesi!

Kenan İmirzalıoğlu ile geçtiğimiz sene dünya evine giren güzel oyuncu Sinem Kobal, uzun bir süreden sonra Yüz Yüze dizisi ile ekranlara döndü. Rol aldığı Yüz Yüze dizisindeki banyo sahnesi sosyal medyada Sinem Kobal hakkındaki gönderilerin artmasına sebep oldu.

Bir süredir televizyonlarda göremediğimiz Sinem Kobal, Yüz Yüze isimli dizi ile birlikte oyunculuk kariyerine cüretkar bir şekilde devam ettiğini gözler önüne serdi. Sessizliğini Yüz Yüze dizisi ile bozan Sinem Kobal, önceki akşam ilk bölümü yayınlanan Yüz Yüze’de olay banyo sahnesi ile izleyicileri ekrana adeta kilitledi. İzleyiciler, Sinem Kobal’ın banyo sahnesindeki oyunculuğuna ve Kobal’ın cesaretine hayran kaldı.

Sinem Kobal'ın Olay Banyo Sahnesi

Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı dizide Kobal’ın profesyonel oyunculuğunu göz önüne sermesi izleyicilerini ekrana kilitledi. Yüz Yüze dizisinin ilk bölümünde en çok konuşulan sahne Sinem Kobal’ın banyo sahnesi oldu. Hiç kuşkusuz Sinem Kobal’ın oyunculuk kariyerindeki en cüretkar sahne olan bu banyo sahnesi geceye damga vurdu.

Sinem Kobal'ın Olay Banyo Sahnesi

Yüz Yüze dizisindeki Sinem Kobal’ın banyo sahnesi sosyal medya’da dizi ve Kobal hakkında bir çok paylaşım yapılmasına sebep oldu. Sinem Kobal’ın böyle cesur bir sahne için evet demesi ne kadar cesur bir oyuncu olduğunu gözler önüne serdi.

İŞTE O SAHNE!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler