Ana SayfaDedikoduHülya Avşar'a Şok Ceza!

İlgili Postlar

Hülya Avşar’a Şok Ceza!

RTÜK’ten Hülya Avşar’ın “Erkek Aldatırsa Evlilik Yürür” Sözlerine Rekor Ceza

“Bir Hülya Avşar Sohbeti” Programında aşk doktoru Mehmet Çoşkundeniz’i ağırlayan Hülya Avşar bayan hayranlarını kızdıracak sözler söylemişti. Olay tamda beklendiği gibi oldu. Yayına damga vuran sözler söyleyen Hülya Avşar birçok insanın tepkisiyle beraber RTÜK’ten de ceza aldı.

“Erkekler Aldatırsa Evlilik Yürür”

Hülya Avşar, “Bir Hülya Avşar Sohbeti” programında bu hafta İlişki Uzmanı Mehmet Coşkundeniz’i ağırladı. İlişkiler hakkında devam eden sohbet sırasında Avşar Kızı’nın söylediği sözler ise hemen her kesimden büyük tepki topladı. Hülya Avşar,”Erkekler eğer arada bir eşlerine çaktırmadan bir şeyler yaparlarsa o evlilikler yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler. Bir erkek arada bir karısına çaktırmadan yapmak zorunda.” yorumunda bulunmuştu.

RTÜK Affetmedi, En Üst Seviyeden Ceza Kesti

Star TV’de yayınlanan “Bir Hülya Avşar Sohbeti” isimli sohbet programında, sunucu Hülya Avşar’ın “Erkeklerin eşlerini çaktırmadan aldatmak zorunda oldukları” yönündeki ifadelerini birçok kez tekrarladığı belirlendi. Programda, “ahlak dışı bir durumun zorunluluk olarak ifade edilmesi” dikkate alınarak, “Toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz” hükmü kapsamında televizyon kanalına tavandan müeyyide uygulaması kararlaştırıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler