Ana SayfaDedikoduUğur Akkuş'un Korkunç İddiası!

İlgili Postlar

Uğur Akkuş’un Korkunç İddiası!

Ebru Şallı’nın Sevgilisinden Eşine Ağır Suçlama: Oğluma Kız Kıyafetleri Giydiriyor

Ebru Şallı ile yaşadığı aşk sonucu gündeme gelen evli olan Uğur Akkuş eşi Gonca Akkuş’a boşanma davası açıp,Ebru Şallı ile yoluna devam edecekti.Açtığı davada çocuklarının velayetini almak isteyen Uğur Akkuş,çocuklarının annesi için korkunç iddialarda bulundu.

Akkuş Çifti Bir Türlü Anlaşamıyor

Uğur Akkuş ve eşi Gonca Akkuş, bu olaylardan sonra kozlarını mahkemede paylaşıyor. Fakat çift bir türlü anlaşmaya varamıyor. Gonca Akkuş, eşinden 40 milyon TL tazminatın yanı sıra, 2 çocuğunun velayetiyle birlikte toplam 40 bin TL nafaka istedi. Uğur Akkuş da açtığı davada çocuklarının velayetini ve boşanmalarına karar verilmesini istedi. Gonca Akkuş, “Şiddet ve korku içinde yaşamamak, eşimi başka kadınlarla paylaşmamak için evliliğimi bitirmek istiyorum” dedi.

Çocuklarının Annesi İçin Korkunç İddialarda Bulundu

Uğur Akkuş ise avukatı Sibel Engin aracılığıyla açtığı davada çocuklarının kalıcı velayetini istedi. Uğur Akkuş, kilo takıntısı nedeniyle sürekli yeşil çay ile beslenen eşinin, sabahlara kadar oturup çocuklarını uyutmadığını, geçirdiği nöbetler sırasında kendisine ve çocuklarına saldırdığını, oğluna kız kıyafetleri giydirip makyaj yaptığını ve fotoğraflarını internette yayınladığını ileri sürerek, çocuklarının hayatından endişe ettiğini belirtti.

Uğur Akkuş'un Korkunç İddiası!
Uğur Akkuş’un Korkunç İddiası!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler