Ana SayfaDizilerİsimsiz kahramanlar düşmana neler yapacak?

İlgili Postlar

İsimsiz kahramanlar düşmana neler yapacak?

Kanal D’nin oldukça ses getiren “İsimsizler” dizisi yarından itibaren artık cumartesi akşamları izleyicisi ile buluşacak. Yeni günü (Cumartesi) ve yeni saatiyle (20.00) İsimsizler gene bu hafta da soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümüyle ekranlarınıza gelecek. İsimsizler hakkında merak ettiğiniz her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz. İsimsizler dizisinin konusu, yeni yayın günü ve saati, yeni bölümde yaşanacaklar ve daha fazlası için…

İsimsiler dizisinde bu hafta neler yaşanacak!

Kanal D ekranlarının tartışmasız en sevilen dizilerinden biri olan İsimsizler  , yine soluksuz bir bölümle ekrana gelecek. Virankaya’daki mücadelelerini İstanbul’da sürdürmeye devam eden isimsiz kahramanlar tek yumruk olmaya devam ediyor. İsimsiz kahramanlar düşmanla yüzleşecek! Ekrana gelecek olan yeni bölümünde düşmanları karşısında dimdik durmaya devam eden kahramanlar bir yandan Handan (Hande Soral) ‘ın hayata dönmesi için çabalayacaklar.

İsimsizler dizisinin konusu

Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

İsimsizler dizisinin künyesi ise şöyle;

Yönetmen : Volkan Kocatürk

Yapımcı : Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici

Yapım : Barakuda Film – Es Film

Senaryo : Mustafa Burak Doğu, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil, Hale Çalap

Müzik: Yıldıray Gürgen

Yeni günü ve Yeni saatinde!

İsimsizler, heyecan dolu yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’de Kanal D’de! Vatan sevgisi ile isimsiz olmayı göze alan ve düşmana karşı birlik olan kahramanların hikayesi soluksuz izlenmeye devam edecek.İsimsizler hakkında merak edilen tüm detaylara yeni bölümünde düşmanları karşısında dimdik durmaya devam eden kahramanlar bir yandan Handan (Hande Soral) ‘ın hayata dönmesi için çabalayacaklarına yeni gününde Kanal D ekranlarından ulaşabilirsiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler