Ana SayfaDiziler"Doktorlar" hafta içi her gün TV8'de

İlgili Postlar

“Doktorlar” hafta içi her gün TV8’de

Doktorlar, bir dönemin fazlaca ses getirmiş dizilerinden biriydi. 2006 ile 2011 yılları arasında hiç kesintisiz ekrana geldi. Pek çok kez farklı kanallarda yayınlana Doktorlar dizisi artık  TV8 ekranlarında eski bölümleri ile yeniden izleyici karşısına çıkacak. 23 Ekim Pazartesi günü hafta içi her gün yayınlanacak olan Doktorlar dizisinin yayın saati ise 19.00’dır.[irp]

 Türkiye’nin ilk doktor dizisi!

Başrollerini Kutsi ve Yasemin Ergene’nin paylaştığı Türkiye’nin ilk doktor dizisidir. Bir dönem büyük ses getiren Doktorlar dizisini izlemeyen ve sevmeyen yoktur herhalde.

“Doktorlar” dizisinin oyuncu kadrosu ise şöyle;

Fikret (Yeşim Ceren Bozoğlu) Levent (Kutsi) Suat (Bekir Aksoy) Ela (Yasemin Özilhan) Zenan (Melike Güner) Hasan (Yağmur Atacan) Burak (Mehmet Aslan) Kader (Aysun Kayacı) Sevda (Gülseven Yılmaz) Arslan (Devrim Nas) Zeynep (Gamze Topuz) Duygu (Merve Sevi) Ahmet (Paşhan Yılmazel) Jülide (Mehtap Altunok) Ömer (İlhan Mansız) Başhekim Haldun (Cüneyt Türel) rolüne hayat verdiler.

 “Doktorlar” dizisinin genel hikâyesi şöyle;

Türkiye’nin en iyi, en donanımlı hastanelerinden birinde görev yapan cerrahlar hayat kurtarmaya devam ederken bir grup asistanın eğitime başlamasıyla kahramanlarımızın renkli ve sıra dışı hayatlarına tanıklık edeceğiz. Her biri birbirinden farklı karakter olan bir grup cerrah ve asistanlarının hayat kurtarma çabalarını, aşk maceralarını ve sıkı dostluklarını seyrederken, ‘’Doktorlar’’ hayatın tüm renkleriyle içimizi ısıtacak. Operatör Doktor Haldun Göksu’nun yönetimindeki hastanede artık yeni dönem başlıyor! Yakışıklı, yetenekli Beyin Cerrahı Operatör Doktor Levent ve asistanı Ela’nın tanıştıkları an itibariyle aralarında kopmayacak bir bağ oluşacak. Parlak bir kariyere sahip Dr.Suat’ın ise bir tek amacı vardır ‘’başhekim olmak’’ bu yolda tek rakibi ise Dr. Levent’ten başkası değildir. Ela, Zenan, Burak, Kader ve Hasan! Yeni asistanların en büyük hedefi ise ‘’ iyi bir doktor’’ olmak. Gestapo lakabıyla bilinen yeni doktorların şefi Dr.Fikret ise hepsinin kabusu olacaktır.

Yeni saatinde, yeni kanalında…

Başrollerini Kutsi ve Yasemin Ergene’nin paylaştığı Türkiye’nin ilk doktor dizisi yeni kanalı TV8’de artık hafta içi her gün saat 19.00’da sevenleriyle buluşacak. 23 Ekim Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak diziyi şimdiden izlemek isteyenlerin sayısı oldukça fazla.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler