Ana SayfaDedikoduO Ses Yarışmacısı, Eski Eşi Tarafından Öldürüldü

İlgili Postlar

O Ses Yarışmacısı, Eski Eşi Tarafından Öldürüldü

Kamboçya’da O Ses Yarışmacısı, Eski Eşi Tarafından Öldürüldü

Türkiye’de de yayınlanan O Ses Türkiye’nin Kamboçya’daki versiyonuna katılan şarkıcı San Sreylai önceki gün başkent Phnom Penh’te yaşanan silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetti.

Bu Kez Cinayet Haberi Gündem Oldu

Türkiye’de de düzenlenen ve oldukça iyi bir kitleye sahip olan O Ses Türkiye yarışması bu kez başarısıyla değil acı bir olayla gündeme geldi. Kamboçya’nın popüler programlarından “O Ses”e katılan ve kendine geniş bir hayran kitlesi elde eden San Sreylai, önceki gün silahlı saldırıya uğradı. Kamboçya’nın başkenti Phnom Penh’te bir güzellik merkezinde yaşanan saldırıda 23 yaşındaki Sreylai’yi öldüren kişinin 53 yaşındaki eski kocası Chey Rin olduğu tespit edildi. Genç kadını vurduktan sonra namluyu kendine doğrultan Rin’in de olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Eski eşinin San Sreylai’nin başarısını kıskandığını ve O Ses yarışmasına bile katılmasını istemediği öğrenildi. Evlilik hayatlarında ki olumsuzluklar evlerini ayırınca da devam ettiği en sonunda ise saldırı da bulunduğu ve kendisini de öldürdüğü söylenildi. Çiftin iki çocuğu var.

 

O Ses Yarışmacısı, Eski Eşi Tarafından Öldürüldü
O Ses Yarışmacısı, Eski Eşi Tarafından Öldürüldü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler