Ana SayfaDedikoduLuvrita Dönen Dolabı Tek Tek Anlattı!

İlgili Postlar

Luvrita Dönen Dolabı Tek Tek Anlattı!

İzdivaçta Koca Arayan Rus Gelin Adayı, Dönen Dolabı Bir Bir Anlattı

Evlilik programlarında adını herkese “hayır” diyerek duyuran ve bağırmalarıyla popüler gelin adayı haline gelen Rus gelin adayı Luvrita her şeyin oyun olduğunu tek tek anlattı. Gelin adayı 6 yıllık oyuncu eğitimini orada sergilediğini söyledi.

“Oyuncu Olduğum İçin..”

Esra Erol’un programında adını duyuran, ardından Zuhal Topal’a transfer olan gelin adayı Luvrita, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında çarpıcı itiraflarda bulundu.Özellikle Birkan ile yaşadıkları ilişki esnasında popülerliğimi arttıran Luvrita o kadar kişinin açıklama yaptığını hala neden ona sorulduğunu söyledi ve ardından her şeyi tek tek anlattı.

6 yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldığını ve katıldığı izdivaç programlarında da mesleğini icra ettiğini belirten Rus gelin adayı, “Arkadaşlar o kadar kişi açıklama yaptı. Hala bana neden soruyorsunuz? 6 yıl oyunculuk yaptım. Kimseyi kardımadım. Oyuncu olduğum için gerçek gibi oynadım. Sadece işimi yaptım. Bir diziyi izlediğiniz zaman oradaki karakterin gerçek olduğuna inanıyor musunuz?” şeklinde konuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler